Inkontinencia - kiemelt téma

Vissza a főoldalra

Termékismertető

Az inkontinencia védőeszközök különböző nedvszívó képességű és méretű betétekből állnak, így könnyen megtalálhatja a legnagyobb kényelmet nyújtó terméket, amely minden tevékenységhez megfelelő. Kérjük, válasszon az alábbi kategóriákból!

TENA Lady Ultra Mini

Nedvszívó képesség

A betét 19 cm hosszú és 3 mm vastag, tehát ugyanolyan kicsi és diszkrét, mint egy vékony, nagyméretű tisztasági betét. Nedvszívó képessége azonban jóval nagyobb, így tökéletes megoldást jelent a csekély mértékű vizeletvesztést tapasztalók számára. A termék további előnye, hogy az általunk kifejlesztett, egyedülálló Dry Fast Core™ belső maggal, valamint a kiváló frissességet biztosító TENA Odour Control™ rendszerrel van ellátva.

bővebben

TENA Lady Mini

Nedvszívó képesség

Tökéletesítettük ezt a népszerű termékünket, amely most még gyorsabban elvezeti a folyadékot, és sokkal szárazabb érzést nyújt, mint azelőtt. A felső réteg még nyomás hatására is lényegesen szárazabb marad, mint egy normál, nagyméretű betét. Az egyedülálló QuickDry™ felső réteg azonnal elvezeti a nedvességet, a Lock Away Core™ belső mag pedig magába zárja. A kellemetlen szagok kialakulását meggátló TENA Odour Control™ rendszer pedig kellemes és friss érzést biztosít. A TENA Lady Mini betét hossza 219 mm, vagyis nagyjából megegyezik a többi női betétével, azonban mindössze 5 mm vastag.

bővebben

TENA Lady Mini Plus

Nedvszívó képesség

A test körvonalát tökéletesen követő, formájában a hosszú női betéthez hasonlító termék még biztonságosabb és kellemesebb érzést nyújt. A betét a vállalatunk által kifejlesztett, egyedülálló Lock Away Core™ belső maggal rendelkezik, és tökéletes megoldást jelent azok számára, akik csak időnként tapasztalnak vizeletszivárgást, és egész napos, maximális biztonságra van szükségük. A kellemetlen szagok kialakulását meggátló TENA Odour Control™ rendszer pedig kellemes és friss érzést biztosít. A TENA Lady Mini Plus valamivel vastagabb (7 mm) és egy kicsit hosszabb (256 mm), mint a TENA Lady Mini betét, ennek köszönhetően 20%-kal nagyobb nedvszívó képességet tesz lehetővé.

bővebben

TENA Lady Normal

Nedvszívó képesség

Még fokozottabb nedvszívó képesség azok számára, akik gyenge vagy közepes védelmet igényelnek. Ez a dupla cellulózrétegnek köszönhető, amely még frissebb érzést nyújt, mint valaha. A TENA Lady Normal betét formájú kialakításának köszönhetően tökéletesen követi a test körvonalát. A külső réteg teljes felülete lélegző anyagból készül, ami lehetővé teszi a levegő áramlását. További jellemzői az általunk kifejlesztett, egyedülálló Dry Fast Core™ belső mag, valamint a nagyszerű frissességet biztosító TENA Odour Control™ rendszer.

bővebben

TENA Lady Extra

Nedvszívó képesség

Formájában megegyezik a TENA Lady Normal típussal, azonban még nagyobb nedvszívó képességet biztosít a nagyobb mennyiségű vizelet megtartása érdekében. A TENA Lady Extra speciális kialakításának köszönhetően tökéletesen követi a test körvonalát. A teljes mértékben lélegző anyagból álló külső réteg maximális kényelmet biztosít, a dupla cellulóz belső réteg pedig gyorsan elvezeti a folyadékot, így Ön egész nap tökéletes biztonságban érezheti magát.

bővebben

TENA Lady Extra Plus

Nedvszívó képesség

A TENA Lady Extra Plus a TENA Lady termékcsaládon belül a nedvszívó képesség és szivárgás elleni védelem következő szintjét képviseli, mivel a TENA Lady Extra nedvszívó képességének kétszeresét biztosítja, és így tökéletes választást jelent azok számára, akiknek fokozott biztonságra van szükségük. Az általunk kifejlesztett, egyedülálló Dry Fast Core™ belső maggal rendelkezik, a tökéletes frissességről pedig a TENA Odour Control™ rendszer gondoskodik. A teljes mértékben lélegző anyagból álló külső réteg maximális kényelmet biztosít, a dupla cellulóz belső réteg pedig gyorsan elvezeti a folyadékot, így Ön egész nap magabiztosnak és frissnek érezheti magát.

bővebben

Inkontinencia betét férfiaknak

Kinek javasolt használni? Férfiak számára kifejlesztett inkontinencia betét, ami vizeletcsepegésrel vagy enyhe vizeletvesztésre ajánlott. Használatával az inkontinens egyén önellátó képessége, mobilitása fenntartható és javítható. bővebben

Hagyományos nadrágpelenka

Kinek javasolt használni? Elsősorban ágyban fekvő, inaktív, motorikus nyugtalansággal küzdő betegeknek javasoljuk, akik nagy mennyiségű vizeletet veszítenek és/vagy székletinkontinenciában érintettek, illetve hasmenéssel küzdenek. bővebben

Fehérneműként használható pelenkanadrág

Kinek javasolt használni? Aktív életet élő, mobil betegeknek javasolt termék, közepes és nagy mennyiségű vizeletvesztés esetén. bővebben

Övvel rögzíthető nadrágpelenka

Kinek javasolt használni? Aktív, mozgásában önálló, részlegesen korlátozott, kerekesszékes és ágyban fekvő vagy demens/érzékeny betegeknek, nagy mennyiségű vizeletvesztés esetén. bővebben

TENA mosdatókesztyű

Puha és praktikus mosdatókesztyű, mely egyesíti a kendő puhaságát a kesztyű kényelmével. Speciálisan az egyszerű és biztonságos személyi higiéniára tervezték. A kesztyű külső borítása puha és erős szövetszerű anyagból, belső borítása a folyadékot át nem eresztő polietilénből készül. Elsősorban mosdatókrémmel és mosdatóhabbal történő bőrtisztításhoz használatos. Használat után kifordítva vegyük le, így megóvjuk kezünket a szennyeződéstől.

Bővebben a termékről itt olvashat

TENA nedves törlőkendő

Gyors és egyszerű megoldás szappan és víz helyett. Az előnedvesített puha törlőkendők könnyű és kényelmes bőrtisztítást tesznek lehetővé. Az alkoholmentes összetevők nem keltenek csípő, égő érzést a bőrön. A 3 az 1-ben formulának köszönhetően finoman tisztítják, ápolják és védik a bőrt. A csomagból a kendők könnyedén és higiénikusan adagolhatók, a könnyen kezelhető, precízen záró adagolónak köszönhetően.

Bővebben a termékről itt olvashat

TENA testápoló

Karbamidot és tejsavat tartalmazó készítmény, amely a két anyag együttes jótékony hatása révén biztosítja a bőr külső rétegének természetes nedvességét. Természetes összetevői révén a bőrt simává és puhává teszi. Ideális száraz, érzékeny bőrtípusra. A pumpás adagolófej segítségével nyomjunk tenyerünkbe egy egységnyi krémet, majd finoman kenjük be a hidratálni kívánt bőrfelületet. Alkalmas az egész test kezelésére.

Bővebben a termékről itt olvashat

TENA ápolókrém

Az E-vitaminnal és természetes hidratálóval dúsított lágy krém puhává és bársonyossá teszi a bőrt. Az ápoló krém kímélő összetevői között karbamidot, és nátrium-kloridot tartalmaz, amely két anyag a fiatal, egészséges bőrben is megtalálható; így segít megőrizni a bőr természetes nedvességét. Ideális a száraz, érzékeny bőr hidratálására. A tubusból nyomjunk tenyerünkbe egy egységnyi krémet, majd finoman kenjük be a hidratálni kívánt bőr felületet.

Bővebben a termékről itt olvashat

TENA sampon és tusfürdő

Egyesíti a gyengéd sampon és a kényeztető tusfürdő tulajdonságait az érzékeny bőr és haj védelmében. Termé szetes összetevőinek köszönhetően lágyan tisztítja, és kellemesen illatosítja a bőrt. Kondicionáló formu lá ja a hajat puhává és könnyen kezelhetővé teszi. Különösen alkalmas a száraz, idős bőr mindennapi ápolására. A sampon és tusfürdőt vigyük fel közvetlenül a nedves bőrre és a hajra, finoman terítsük szét, és lágyan masszírozzuk be. Vízzel történő öblítés után kíméletesen töröljük szárazra a felületet.

Bővebben a termékről itt olvashat

TENA folyékony szappan

Az illatos, lágy szappan kímélő összetevőinek köszönhetően megvédi a bőrt a kiszáradástól. Ideális a mindennapi használathoz. Vízzel felhígítva alkalmazzuk az egész testfelületen, majd vízzel történő öblítés után kíméletesen töröljük szárazra a megtisztított bőrfelületet.

Bővebben a termékről itt olvashat

TENA 3 az 1-ben mosdatókrém

Tisztítja, megnyugtatja és védi még a nagyon érzékeny, sérülékeny bőrt is. Ideális a bőr gyakori tisztításához és inkontinencia ápoláshoz. Helyettesíti a szappant és a vizet, valamint a hagyományos bőrkon dici onáló termékeket. A mosdatókrém használatakor nincs szükség a bőr idő - i gényes, vízzel történő lemosására, sem szárítására. Nem folyik le a bőrről, és nem befolyásolja az inkontinencia betétek folyadékfelszívását. Puha törlőkendővel vagy mosdató kesztyűvel vigyük fel a krémet a bőrre, majd finoman töröljük le. Ismételjük a műveletet addig, amíg a bőr tiszta és hidratált nem lesz.

Bővebben a termékről itt olvashat

TENA 3 az 1-ben mosdatóhab

A különösen érzékeny és sérülékeny bőr tisztítására kifejlesztett mosdató készítmény. Segítségével a bőrápolás során időt takaríthatunk meg. A mosdatóhab finom formulájának köszönhetően hozzájárulhatunk ápoltunk jó közérzetéhez. A TENA mosdatóhab három tulajdonságot egyesít: kíméletesen tisztít, lágyan, krémesen hidratál és a bőrön egyenletesen fedő védő réteget képez. Az aeroszolt finoman rázzuk meg, majd vigyük fel a habot közvetlenül az érintett bőrfelületre. Puha törlőkendővel vagy mosdató kesztyűvel finoman töröljük le a bőrt. Ismételjük a műveletet addig, amíg a bőr tiszta és hidratált nem lesz.

Bővebben a termékről itt olvashat

TENA puha törlőkendő

Kitűnő puhaság és nedvesen is erős szerkezet jellemzi ezt a praktikus kendőt, ami nagy nedvszívású és szakadásmentes tulajdonsággal rendelkezik. Langyos vízbe mártva még finomabb, puha érzést nyújt. A puha törlőkendő kiválóan alkalmas mosdatókrémmel és mosdatóhabbal történő mosdatáshoz egyaránt.

Bővebben a termékről itt olvashat

TENA Cellduk száraz törlőkendő

Finom, törölközőhöz hasonló kendő, nejlonszálakkal megerősítve. Hasonlóképpen viselkedik, mint egy flanel textília, nedves állapotban is extra erősen formatartó. Alkalmas ágyban történő mosdatáshoz. Magas nedvszívású, alkalmazható szappannal és vízzel, mosdatókrémmel és mosdatóhabbal egyaránt.

Bővebben a termékről itt olvashat

TENA cink kenőcs

Extra védelem az extra érzékeny bőrnek: a cinkkenőcs bőrnyugtató hatású. Alkalmas a száraz, repedezett és irritált bőrfelület kezelésére. Ápoló olajokat, E-vitamint és cinket tartalmaz. A cink fertőtlenítő hatása révén kiválóan alkalmas többek között az irritált és fekélyes bőr ápolására. Tartósítószer felhasználás nélkül készül.
A bőrt alaposan tisztítsuk meg, majd a tubusból nyomjunk ujjunkra egy egységnyi cink kenőcsöt és alkalmazzuk finoman, vékony rétegben az érintett területen. A krémmel történő kezelést folytassuk a tünetek megszűnéséig, illetve utókezelés céljából azt követően is.

Bővebben a termékről itt olvashat

TENA bőrvédő krém

Víztaszító tulajdonsággal bíró krém, mely védőréteget képez a gyakori nedvességnek kitett, sérülékeny bőrön. E hatásának köszönhetően ellenállóvá teszi a bőrt a gyulladást okozó baktériumokkal szemben. Semlegesíti az ammóniát és megköti a kellemetlen szagokat, így kifejezetten ideális inkontinencia ápoláshoz. Tartósítószert nem tartalmaz.
A bőrfelületet tisztítsuk meg a kímélő TENA mosdató termékekkel, majd a tubusból nyomjunk ujjunkra egy egységnyi védőkrémet, és kenjük el egyenletesen vékony rétegben az érintett területen.

Bővebben a termékről itt olvashat

Tippek
Célszerű elsajátítani néhány egyszerű, szinte bárhol elvégezhető gátizom-gyakorlatot, amelyekkel mindennap edzheti az intimtájék izmait. Könyvből, videokazettáról is tájékozódhat, de vannak intimtorna-tanfolyamok is.

lapozás

Gyakori kérdések
Nagyobb nedvszívó kapacitású lesz a nadrágpelenka, ha még egy plusz betétet is belehelyezünk?

válasz a kérdésre

Hírlevél

Tudjon meg érdekességeket hatrészes hírlevélsorozatunkból!

Rizikókalkulátor
Problémái vannak a vizelettartással? Tesztünkből megismerheti kontinenciaértékét, és megtudhatja, a kezelés milyen formájára van szüksége!

tovább

SCA Hygiene Products Kft.1021 Budapest, Budakeszi út 51.Telefon: 06-80-20-10-20E-mail: inkoinfo.hu@sca.com