Vízválasztó

Lehet, hogy pont ezt kereste? Ezen az oldalon minden fontosat megtudhat a kiválasztott vízről. Ha mégsem, írja be a keresőbe, mire kíváncsi, vagy térjen vissza a vízválasztó főoldalára, hogy mindent egy helyen megtaláljon!

Mohai 1347

Mohai 1347

A kinyerés helye:

Móri árok

Főbb összetevők:

nátrium, kalcium, magnézium, hidrogén-karbonát, klorid, szulfát, fluorid

Jelleg:

kalcium-, magnézium-hidrogén-karbonátos jellegű, kalcium-, magnézium-, hidrogén-karbonát-tartalmú természetes ásványvíz

Típus:

Dús, enyhe és mentes változatban forgalmazzák.

Összes ásványianyag-tartalom:

1933 mg/l

Mire jó:

Hidrogén-karbonátos jellege miatt a sav-bázis egyensúly létrehozásában, a gyomorsav-túltermelődés közömbösítésében, gyomor-bélgyulladásban hatékonyan alkalmazható. Alacsony nátriumtartalma miatt fogyasztása kiválóan alkalmas magas vérnyomás fennállta esetén.

Érdekesség:

Az írásos emlékek áldott kút néven már 1374-ben említik. Összetételének különlegessége évszázadokon át megőrizte hírnevét. A gyártó 2006-ban Mohai 1347 néven vezette be a piacra. Forrásai a Móri árok mentén találhatók, amely a Bakony és a Vértes között húzódik.

Szakmai támogatónk a Magyar Ásványvíz Szövetség és Terméktanács

Cikkajánló

Témakör: Egészség

Öregedés: Örök Ifjúság?

Az emberiség ősidőktől fogva keresi azt a bizonyos "életelixírt", amelynek a segítségével, ha lehet, hosszú életen át maradhatna fiatal, tettre kész, egészségesen boldog. Az ember szeretne "fiatalon, szépen megöregedni", ha már a halált nem kerülheti el.

tovább

Tippek:

A szájhigiéniának is van köze a szívinfarktushoz. A fogszuvasodás közvetetten gyengíti az immunrendszert, és árt az artériáknak, a szívinfarktus kialakulásában is lehet szerepe. A rendszeres fogmosás mellett a fogselyem használata is ajánlott.


Szponzorált hirdetések