Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Jobban van Liz Taylor, de még kórházban

kategória: Celeb, Szív- és érrendszeri betegségek

A legendás színésznő "jó hangulatban van" és napról napra erősödik, de egyelőre nem mehet haza a kórházból - jelentette be két héttel a szívpanaszok jelentkezése után Elizabeth Taylor szóvivője, Jamie Cadwell. Cáfolta egyben, hogy a 78 esztendős színésznő szívrohamot vagy agyvérzést kapott volna. Elizabeth Taylor két héttel ezelőtt került be a Los Angeles-i Cedars-Sinai kórházba "alapbetegsége, pangásos szívelégtelenség okozta tünetekkel". Az orvosok továbbra is bizakodóak a javulása láttán, de megfigyelésre a kórházban tartják.

Az idős sztár egészségi állapotával kapcsolatban számos hír és találgatás látott napvilágot az elmúlt években. 1997-ben agydaganat-eltávolító műtéten esett át, 2006-ban pedig egy amerikai televíziós műsorban tagadta, hogy Alzheimer-kórban szenved. 2008 júliusában Los Angelesben kórházba került, de szóvivője szerint nem igaz, hogy élet-halál közé került, és gépekre kötötték. 2009-ben szívműtéten esett át.

Szóvivője elmondta, hogy Taylor a lehető legkiválóbb orvosi ellátásban részesül. "A barátok és a rajongók megnyugodhatnak, hogy Elizabeth Taylor a legjobb kezekben van, és a hozzáértő és elhivatott orvosoknak és ápolóknak köszönhetően a lehető legjobb ellátásban részesül."

2011.02.25 00:02:00

forrás: Medipress


Praktikák:

Mozgássorok

Mozgássorok
tovább


Szponzorált hirdetések