HáziPatika.com

Idén is: Segítő Vásár a Millenárison

Ezen a télen is megrendezik a Segítő Vásárt, amelyen fogyatékos és megváltozott munkaképességű emberek által előállított termékeket vásárolhatnak a látogatók december 8-9-én a budapesti Millenáris Parkban. Az érdeklődők egyebek mellett lakberendezési és használati tárgyak, felsőruházat és kiegészítők, bőrtáskák, pénztárcák, textilből és fából készült kreatív játékok, sportruházat és sporteszközök közül választhatnak.

A vásárlás mellett számos program szerepel a kínálatban: szombaton Grosics Gyula labdákat dedikál a helyszínen, a közönség megismerkedhet Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai és világbajnok kajakozóval, fellép a Kolompos Együttes, Muri Enikő és a Napsugár Anna Zenei Jeltánc Társulat.

Vasárnap a Kaláka együttes családi koncertje, a Gördülő Tánccsoport, majd Kocsis Tibor műsora és Erőss Zsolt hegymászóval való beszélgetés szórakoztatja a közönséget. Mindkét nap lesz labdavarrás, kosárfonás, szövés- és festésbemutató, rugósfoci-bajnokság, karácsonyi díszek és ajándékok készítése, léggömbhajtogatás.

Két évvel ezelőtt rendezték meg első alkalommal a Segítő Vásárt. A kezdeményezés elsődleges célja a fogyatékos és megváltozott munkaképességű emberek által előállított termékek népszerűsítése, az államilag támogatott munkahelyek és a foglalkoztatók tevékenységének megismertetése.