HáziPatika.com

Bemutatták az új Béres cseppet

A továbbfejlesztett Béres cseppnek fokozott antioxidáns hatása van. A készítménybe új hatóanyagként többek között króm és szelén is került.

A gyógyító cseppek négy évtizeddel ezelőtti megjelenése óta felgyorsult a világ, ez fokozott stresszt jelent a szervezetnek. Több a környezeti ártalom, ezzel párhuzamosan egyre ellenállóbak a kórokozók, a zöldségek, gyümölcsök és gabonafélék vitamin-, illetve ásványianyag-tartalma pedig az elmúlt évtizedekben hetven-nyolcvan százalékkal csökkent. Egy közelmúltbeli felmérés szerint a magyar lakosság nyomelem-bevitele nem éri el az ajánlott mennyiséget: a férfiaknál a mangán- és a krómbevitel hiányos, a nőknél azonban hiány mutatkozik valamennyi mikroelemből.

Riasztó a magyar lakosság helytelen életmódból adódó egészségi állapota, a többnyire megelőzhető betegségek egyre fiatalabb korban jelentkeznek. Évről évre nő a magas vérnyomásban szenvedő általános iskolások száma, magas az elhízottak aránya, és a stressz alapú bélgyulladás megjelenése is előbbre tolódott a serdülőkorba.

A gyártó Béres Gyógyszergyár szerint mindez ismételten rámutat az elsődleges prevenció fontosságára, annak szükségességére, hogy a szervezet megkapja azt a pluszt, amellyel hatékonyan tud küzdeni a környezeti ártalmak és a kórokozók ellen. Ezt a pluszt adja meg a Béres csepp extra, amely az előző készítményhez képest fokozott antioxidáns hatással segít semlegesíteni az oxidatív stressz során a szervezetben keletkező szabadgyököket.