HáziPatika.com

Nagy kertészeti kiállítás a Budapest Sportarénában

A kertészeti előadások és virágkötészeti bemutató mellett a szakma újdonságait felvonultató kiállítás és vásár várja az érdeklődőket a Gardenexpón március 23. és 25. között a Papp László Budapest Sportarénában.

A szakma legújabb trendjeit 150 kiállító ismerteti meg a közönséggel 8000 négyzetméter alapterületen a kertápolástól és kertészkedéstől a szabadtéri bútorokon és a kerti fényépítészeten át a grillek és kiegészítők világáig. Megyeri Szabolcs kertészmérnök a fűszerkertek építéséről és a kerttervezés menetéről, Bálint Károly kertépítő a kertépítés gyakorlatáról tart előadást, Rajnai Veronika pedig virágkötészeti bemutatót tart.

A helyszínen felépített 10 bemutatókert és a "kert-trendezés" téma kiállítóinak különlegességei csupán egy-egy szeletét jelentik a sok száz újdonságnak, ami látható lesz a rendezvényen, amely elsősorban a teraszon és kertben használatos eszközök, kiegészítők átfogó kínálatára koncentrál, legfőbb célként követve azt, hogy a zöld környezet pozitív hatásait tudatosítsák a látogatóban.