HáziPatika.com

Különleges programok a téli sportok kedvelőinek

Ingyenes korcsolyapályával, jégszobrászok alkotásaival és persze a téli sportok kipróbálásnak lehetőségével várja az érdeklődőket november 18. és 20. között reggel tíz órától este hatig a budapesti Hungexpo Hó-Show elnevezésű kiállítása. A november 18-ai nyitónapon jégszobrászok kezei között kelnek életre hatalmas jégtömbök, a jégfaragási technikát pedig maguk a látogatók is kipróbálhatják.

A háromnapos rendezvény egyik legnagyobb látványossága az úgynevezett Big Air Bag lesz: az állandó légbefúvással működő párnát annak idején a hollywoodi kaszkadőrök igényeihez igazítva alakították ki, és tőlük vették át később a szabadstílusú sportok kedvelői.

A kiállítás egész területét behálózza az ingyenes korcsolyapálya, a látogatók az ezer négyzetméteres lesikló-, és sífutópályán is kipróbálhatják magukat. Helyet kap a kiállításon egy korlátokkal, lépcsőkkel felszerelt biciklipálya, ahol kerékpártesztelésre is lesz lehetőség. Az outdoor sportok kedvelőit mászó-, és jégfal várja, a kevésbé merész látogatók a fitnesz, illetve cardio gépeket kiállító részlegben találhatnak kedvükre való elfoglaltságot.