HáziPatika.com

Fitten dübörög újból az elefánt

Közös egészségprojektet indít a Karthago együttes, Zoltán Erika és Schobert Norbert. Az alapötlet Szigeti Ferenctől származik, aki nyolc esztendeje rendszeresen jár edzőterembe, és megszerzett tapasztalatait szeretné átadni az 50 felettieknek egy könyvben, amely a tervek szerint ősszel kerül a boltokba.

Egy kiállításon találkoztak Schobert Norbival, és akkor beszélték meg, hogy a könyv mellett közös akciót is indítanak, ennek végterméke egy DVD lesz, amelyen Norbi irányításával és Zoltán Erika vendégszereplésével közel egy órás, különleges edzésprogramot mutatnak be. Olyan program lesz ez, amelyet az ötvenesek, de akár a hatvan feletti férfiak és nők is bátran elkezdhetnek, és a gyakorlatok rendszeres elvégzésével kifejezetten fitt formába lehet kerülni. A DVD érdekessége többek között, hogy a Karthagóhoz méltóan remek, élő rockzenére tornáznak a zenekar tagjai Norbival.

Emellett a Karthago formába lendítése is cél volt a sokállomásos, nagy nyári turné előtt. Ebben is segített Norbi, két hónapig hetente egy alkalommal tartottak közös edzést, szorgalmasan ették az Update menüt, célul tűzve ki, hogy az öt zenész lefogyjon összesen 30 kilót!