HáziPatika.com

Vivicittá - Éljen a város!

Április 10-én kerül sor a tavasz legnagyobb szabadidős sporteseményére, a 26. T-Home Vivicittá Városvédő Futásra a Városligetben, az 56-osok terén. Ezen a napon együtt fut a város - csatlakozz te is!

1984-ben olasz kezdeményezésre indult az első Vivicittá futóverseny: a gyönyörű, de zsúfolt történelmi városok lakóit szerették volna ráébreszteni lakóhelyük értékeire. Innen az esemény neve: "Vivicittá - Éljen a város! Szeresd a várost!" A mozgalomhoz hamarosan New York, Lisszabon, Brüsszel, Barcelona és Budapest (1986-ban) is csatlakozott.

Az eseményen te is megtalálhatod a kondíciódnak és felkészültségednek megfelelő távot - tölts egy napot sporttal! A 600 méteres Családi Futásra bármilyen összetételben jelentkezhetsz családoddal. Ha ennél kicsivel hosszabb távra vágysz, válaszd a 3,5 kilométeres Minicittát, vagy a 3,5 kilométeres Gyaloglást.
Ha a kis távokból többet is vállalnál, indulj a Midicittá+ (6,5 km + 3,5 km) távjain.
A hagyományos Vivicittá (11,2 km) és a Midicittá (6,5 km) a gyakorlottabbakat várja, a hosszútávfutóknak pedig ott a T-Home Vivicittá Félmaraton (21 km).

Gyere és ünnepeld velünk Budapestet!

Bővebb információ, nevezés: www.futanet.hu