HáziPatika.com

Veszélyesek lehetnek az őrült celeb-diéták - mutatunk egy jobbat!

Kiderült, melyik a három legőrültebb celeb-diéta, ami ráadásul veszélyes is lehet az egészségünkre.

A 2010 év végével a Brit Dietetikusok Szövetsége (BDA) számba vette a hírességek legfurcsább diétáit. Ha követjük a három legőrültebb celeb-diétát, akkor akár veszélybe is sodorhatjuk magunkat.

Cheryl Cole állítólag rajong a híres vércsoport diétáért, pedig a BDA szerint ez a diéta nélkülöz minden tudományos alapot, és kalcium-hiányhoz vezethet.

A másik nagy kedvenc az úgynevezett juharszirup diéta, amire a híres modell, Naomi Campbell, és az énekes Beyonce Knowles esküszik. A szövetség szerint nem csak unalmas, de egyáltalán nem tartalmaz tápanyagokat.

Szintén dobogós a rangsorban a káposztaleves vagy zsírégető levesként ismert diéta, ami Sarah Michelle Gellar kedvence, csakhogy tápanyagban szintén szegény és ráadásul a BDA szerint fenntarthatatlan is.

Ha egészségesen, tartósan szeretne lefogyni, válassza inkább a HáziPatika.com ingyenes, 5 hét mínusz 5 kiló programját, melyet január 17-én indítunk.
Nem csupán 5 kilót lehet leadni a program segítségével: mentse el a menüsorokat és ha vége az 5 hétnek, kezdje elölről a programot!

Sikeres súlycsökkentést kívánunk!