HáziPatika.com

Vasárnap ismét ingyenes szűrések Erős Antóniával

Az Egy csepp figyelem Alapítvány csapata idén már ötödik alkalommal szervezi meg az Egy csepp Világnapot, ahol az Egy Csepp Teszt ezévi eredményhirdetése mellett több mint 10 ingyenes szűrés és szórakoztató programok is várják az érdeklődőket.

Az ingyenes családi egészségnapot 2010. november 14-én (vasárnap) tartják Budapesten, a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban, ahol 10 és 18 óra között a család minden tagja találhat magának programot, és a jubileum alkalmából páratlan programokkal készülnek a szervezők.

"Az emberek már jól ismerik nagyrendezvényünket, és előre készülnek a napjára. Nyár óta folyamatosan kapjuk az érdeklődő e-maileket, telefonhívásokat, hogy ebben az évben melyik napon tartjuk az eseményt, és milyen programokkal készülünk" - árulta el Erős Antónia.

Ott lesznek többek között az X-Faktor versenyzői, a Dumaszínház stand up-osai, a nagysikerű "Szép nyári nap" Neoton-musical előadói, a ­Strokes ütősei, a Barátok közt sztárjai, a Fiesta zenekar, az Alma Együttes és a Csillagszemű táncegyüttes is.

Kiderül végre az is, hogy melyik az ország legegészségesebb városa, hiszen Erős Antónia műsorvezető társával, Szellő Istvánnal szintén november 14-én hirdeti ki fél éves országjáró szűrőkampányuk végeredményét. Rajtuk kívül többek között az RTL Klub bájos műsorvezetője, Ördög Nóra, valamint a Class FM ébresztésért felelős kollégája, Rákóczi Feri segít még a rendezvény és a hatalmas értékű tombolajáték levezényelésében.

Szánjon egy csepp figyelmet az egészségére, és látogasson el a rendezvényre!

Időpont: 2010. november 14. (vasárnap), 10-18 óra
Helyszín: SYMA Sport- és Rendezvényközpont, 1146 Budapest, Dózsa György út 1.