HáziPatika.com

Szavazzon az év legjobb kórházára!

A 2005. szeptember elejétől december 31-ig tartó szavazáson Magyarország összes állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő kórháza és klinikája várja a támogató szavazatokat. A kórházakat öt kategóriában, egytől ötig terjedő skálán lehet értékelni, ahol 1-es a legrosszabb, 5-ös a legjobb osztályzat.

Kategóriák:

- Orvos-szakmai ellátás
- Ápoló- és szakszemélyzet
- Kórházi infrastruktúra
- Ellátás
- Környezet és tisztaság

Mondja el véleményét!
A számszerű értékelés mellett, úgy érezzük, hogy hasznos és tanulságos lehet, ha a látogatók szóban, részletesen is kifejthetik véleményüket, élményeiket egy-egy adott kórházzal kapcsolatban. Erre ad lehetőséget a minden kórház számára létrehozott úgynevezett virtuális üzenőfal, ahol a többi hozzászólóétól megkülönböztetett formában az adott kórház vezetésének, orvosainak is lehetőséget biztosítunk, hogy amennyiben szükségét érzik, reflektálhassanak az olvasói hozzászólásokra.


Ossza meg másokkal, szavazzon, és vegyen részt a HáziPatika.com Az év kórháza választásán!

Értékes díjak a legjobbaknak.
A hazai egészségügy helyzetének ismeretében az intézményeket szeretnénk az erkölcsi elismerés mellett olyan díjjal is támogatni, amely az ott dolgozók mindennapi munkáját segíti. A januárban tartandó eredményhirdetésen a nyerteseket értékes díjakkal jutalmazzuk, és az öt kategória győztese mellett kihirdetjük az abszolút győztest, amely intézmény egy évig viselheti a megtisztelő - és reményeink szerint rangos elismeréssel járó - HáziPatika.com "Az év kórháza 2005." címet.

Bízunk abban, hogy a díj új lendületet adhat a hazai kórházaknak, és hozzájárul az egészségügyi dolgozók megbecsülésének növeléséhez.

A szavazáshoz "NEM emeltdíjas", tehát normál SMS-t kell küldeni - ennek ára szolgáltatónként különböző, de általában 10-30 forint között van.