HáziPatika.com

Megoldás az állandó fáradtság ellen!

Egy nemzetközi felmérés szerint a magyarországi felnőtt lakosság 58 százalék szenved fáradtságtól, energiahiánytól.

"Reggel korábban kelünk, mint szeretnénk, szívünk dobog az ébresztő csörgésétől, sietve iszunk néhány korty kávét, aztán már szaladunk is, hogy másokkal együtt felfurakodjunk a tömött buszra vagy metróra. A délelőtt hamar elszalad, nem tudjuk utolérni magunkat. Az ebédet kapkodva esszük, vagy kihagyjuk. Több csésze kávét megiszunk, még délután is küzdünk a feladatokkal, meg az időhiánnyal. Rohanunk tovább, nehogy bezárjon az óvoda, rettegünk, hogy mivel állít haza az iskolából a nagyobbik. És még be is kell vásárolnunk, végig kell állunk a sort a postán és a bankban, és közben az jár a fejünkben, mennyi befejezetlen munka maradt még a munkahelyünkön. Otthon aztán gyorsan ellenőrizzük a gyerek házi feladatát, főzünk, mosunk, vasalunk, mosogatunk. A nap gyorsan véget ér, a tévé képernyője már a sötétbe világít bele, és valahol a távolban éjfélt üt az óra. Hogy győzni tudjuk ezt az egészet, marékszámra nyeljük a legkülönfélébb 'garantált hatású' szereket - élénkítőket vagy éppen altatókat" - hívja fel a figyelmet közleményében a Boehringer Ingelheim.

A gyógyszergyártó cég említ egy tanulmányt, amely egyértelműen kimutatta, hogy a G115 ginsengkivonatot, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket tartalmazó kapszulák hatékonyabbnak bizonyultak a komoly fizikai és szellemi aktivitás okozta stressznek kitett személyek életminőségének javításában, mint a multivitamin kapszulák önmagukban.

A ginsenget Kínában és Délkelet-Ázsiában már több mint 4000 éve használják a legkülönfélébb betegségek gyógyítására és megelőzésére. A mai modern korban bebizonyosodott, hogy a ginsengben levő anyagok fontos adaptogének, amelyek normalizálják a szervezet működését, és növelik a stressztűrő képességét. Ideális az ember egészségének, általános testi és lelki ellenálló képességének erősítésére, a teljes emberi szervezet harmóniájának megőrzésére és erősítésére. A ginseng G115 egyszerű és hatékony módszert kínál arra, hogyan szabaduljunk meg a fáradtságtól, pótoljuk a hiányzó energiát, kezeljük jobban a stresszhelyzeteket, javítsuk a sportolók és menedzserek csúcsteljesítményeit, vagy éljünk egyszerűen egészséges életet, tele vitalitással, energiával és elégedettséggel - olvasható a közleményben, melyben kéri, hogy a kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!