HáziPatika.com

Preparált testek, véradás, rákszűrés - Egészségnap hétvégén

A Bodies - Testek kiállítás helyszínén kihelyezett véradást tart a Magyar Vöröskereszt szeptember 20-21-én (szombat-vasárnap), 10-18 óra között, ezzel egyidejűleg a VAM Design Center aulájában különböző standoknál folyamatos vércukor-, szájüregi- és bőrfelület-szűrést lehet igénybe venni tanácsadással; gerincvizsgálat, reformkonyha bemutató és tanácsadás, valamint önvizsgálati bemutató és oktatás zajlik majd - közölte a Magyar Rákellenes Liga.

A színpadon látható lesz a Magyar Vöröskereszt elsősegély-bemutatója és oktatása, ahol imitált sérülésekkel, szituációkkal készülhetünk fel a mindennapokban egyre gyakrabban előforduló balesetekre és ellátásukra.
Tanulhatunk jóga légzést, gerinctornát, mellráktornát; megismerkedhetünk a pilates és a jóga alapjaival, a tibeti hangtálak csodálatos hatásával, beszélgetéseket hallhatunk vezető orvosokkal a szűrések és az önvizsgálatok fontosságáról, valamint megnézhetjük a mellrák-műtöttek egyre nagyobb népszerűségnek örvendő fürdőruha- és fehérnemű-bemutatóját.

A Családi Egészségnapra várnak mindenkit, aki többet akar tudni a betegségek megelőzéséről, korai felismeréséről, és véradással segít embertársain is.
Minden véradó a Bodies -Testek kiállítás szervezőitől ingyenesen belépőt kap ajándékba!
A családi nap minden érdeklődő számára ingyenes, a kiállítás megtekintéséhez azonban belépőjegy szükséges!

Kapcsolódó hír:
Nézze meg magát belülről!

Kapcsolódó cikk:
Kiállítás hús-vér emberekből