HáziPatika.com

Gyógyszerészeti szakfórum

Gyógyszerészeti szakfórumot rendez az IIR Magyarország június 9-11. között a budapesti Hotel Novotel Palace-ban.
A rendezvényen több mint 30 neves vezető szakember vesz részt a gyógyszergyártó vállalatok, az OEP, a GVH, a kormányzat, kórházak, szakmai szervezetek és szövetségek, tanácsadók képviseletében.

Az esemény támogatója a HáziPatika.com.

A konferencia több előadása is foglalkozik azzal hogy az egészségpolitika döntései milyen hatással vannak a gyógyszeriparra.

Néhány kiemelt téma:
Innovációs stratégiák az EU-ban és Magyarországon, biotechnológiai kilátások, a gyógyszeripar helyzete és jövője a magyar gazdaságban, a K+F jövője, a TB-kassza alakulása, kórházi gyógyszergazdálkodás, az egészségügyi reform jövője és hatása a gyógyszeripari szereplőkre, a gyógyszergazdaságossági törvény erdejében.

Ezen kívül hallhatnak előadásokat a gyógyszeripari kommunikációról, az orvoslátogatók szerepéről, az Etikai Kódex bővüléséről, illetve arról, hogy milyen átalakulásokra lehet számítani a kórházszektorban.
Elsősorban gyógyszergyártó és -kereskedő, gyógyszer-nagykereskedő, gyógyászati segédeszközgyártó és natúrtermék-előállító vállalatok, egészségpénztárak, kórházak, gyógyszertárak, patikaláncok képviselőit várják.

Részletes programért kattintson ide.