Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

WC-étterem - üljön be egy bizarr ebédre!

kategória: Gondolta volna?, Gyomor- és bélproblémák, Táplálkozás

A vécéformájú székeivel és a vécépapír-gurigáról vehető szalvétáival vásárlók tömegét vonzza az étterem a vidám tajvani városban, Taipeiben.


A Modern Toilet nevű hely tulajdonosa, Wang Tzi-wei szerint az újítás nagy siker a fiatal és a kalandszerető vendégek körében.

A Modern Toilet, egy tizenkét étteremből álló üzletlánc vécé- vagy mosdókagyló formájú edényben kínálja az ételeket, amelyek formája leggyakrabban az emberi ürülékhez hasonlít. Wang Tzi-wei elmondta, a Modern Toilet első részlegét 2004-ben nyitotta, az ötletet egy japán képregényből merítve, aminek étlapját mellékhelyiségek képei és vécés fogalmak határozták meg.

Wang hozzátette, az étterem főleg a 15 és 35 év közötti korosztályt célozza meg, mert ők "könnyen lelkesednek". "Bármennyire is fájlaljuk, az idősebb emberek nem érzik át ezt a poént" - sajnálkozott.

"Minden részlet arról tanúskodik, hogy egy fürdőszobában, nem pedig egy étteremben vagyunk. Mégis vidám dolog itt enni" - nyilatkozta egy vendég a China Photo Base-nek.

2008.12.27 00:02:00

forrás: Medipress


Cikkajánló

Témakör: Egészség

A csont életére ható hormonok

A csontanyagcsere bonyolult hormonális szabályozás alatt áll. Nézzünk néhány alapvető tudnivalót erről!

tovább

Tippek:

A zöld tea rendszeres fogyasztása esetén bizonyított, hogy a koleszterin olyan kémiai változásokon megy át, ami végső soron fokozza a kiválasztását a szervezetből, így kevésbé tud lerakódni az erek falában.


Szponzorált hirdetések