Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Vörös impotenciára, sárga emésztési zavarokra, kék stresszre. Mi az?

kategória: Alvászavar, Asztma, Bőrgyógyászat, Erektilis diszfunkció, Fájdalomcsillapítás, Férfi problémák, Gondolta volna?, Gyermek-egészségügy, Magas vérnyomás, Neurológia, Nőgyógyászat, Reumatológiai problémák, Új termékek, szolgáltatások

A polarizált fény áldása, hogy a különféle színeket alkalmazva más-más panaszaink enyhíthetők vele, ráadásul orvosi beavatkozás nélkül, otthon is. Legyen szó akár testi, érzelmi vagy idegi eredetű bajról, a Bioptron készülékkel gyorsítható a gyógyulás. Hogy könnyen eldöntse, melyik szín lesz ideális panaszaira, nézze meg a felsorolást!

Alapszínek

Vörös: Pszichológiai szempontból a piroshoz kötjük a tüzet, a meleget és az akaraterőt is, de egyben az indulatok színe is. A vörös hatására gyorsabban ver a szívünk, fokozódik a vérkeringés. Ezen tulajdonságai miatt kiválóan alkalmas a vashiány és a vérszegénység kezelésére ugyanúgy, mint az impotencia, a székrekedés, a fagyás vagy az izomgörcs gyógyítására. A vörös hatékony energia- vagy hőhiány fellépésekor, illetve segítségével enyhíthető a fájdalmas menstruáció, gyógyíthatók a vérellátási zavarok.

Kék: Az ég kékjét érzelmileg a szomorúsággal hozzuk kapcsolatba. Ennek ellenére a béke, a nyugalom és a tágasság érzetét kelti, éppen emiatt van jótékony hatással az asztmára. Többek között gyógyítható vele mindenféle gyerekbetegség, zúzódás, és hangprobléma. Kék fénnyel kezeljük magunkat az alábbi problémák esetén is: torok- és gégegyulladás, idegfájdalmak, álmatlanság, fejfájás, magas vérnyomás, stressz, isiász, légcső- és hólyaghurut. Az anyukáknak is nélkülözhetetlen, ha hirtelen segítség kell a fogzás miatti fájdalmak enyhítésére.


Sárga: A nap színe, meleget sugároz, az idegrendszer "orvosa". Jótékony hatással van a bőrproblémákra, a reumára és az ízületi gyulladásra. A kalcium-elégtelenségben szenvedők elsődleges színterápiás kelléke, ugyanis elősegíti a test kalcium-feldolgozását is. A sárga színt használhatjuk a gyomor, a máj, az epehólyag, a hasnyálmirigy és a lép betegségeinek gyógyításában. Emésztési zavarok, rekeszizomsérv, hányinger, gyomornyálkahártya-gyulladás, cukorbaj, klimaxos folyás, idült reuma, ízületi gyulladások, étvágytalanság - ezek is mind a sárga színt kívánják a Bioptron színkészletéből.

Kiegészítő színek

Zöld: Az élet színe, megnyugtat, így kimerültség ellen is hatásos. A szív és a tüdő betegségeiben, daganatos betegségek esetén is alkalmazható. Serkenti a nyirokmirigyeket, elősegíti a vér- és keringési rendszer működését. Vérzéscsillapító és fertőtlenítő hatása is van, nem véletlen, hogy a műtőkben is a zöld színű minden.

Narancssárga: A harmonizál bennünket, testi és szellemi értelemben is. Serkenti a szívműködést anélkül, hogy növelné a vérnyomást. Műtét előtti és utáni állapotokban érdemes alkalmazni, és a narancssárga szűrőt kell elővennünk emésztési zavarok, pajzsmirigy- és egyéb hormonzavarok, izommerevedési zavarok és bőrbetegségek esetén. Hatékony segítség lehet, ha szülés után nehezen indul be a tejtermelés.

Lila: Az önismerettel és a belső figyelemmel van összefüggésben. Fokozza az elmélyülést, tisztítja a gondolatokat, de gyerekeknél nem ajánlott alkalmazni.

2010.02.18 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


50plusz.hu Fórum

Praktikák:

VitaminABC

VitaminABC
tovább


Szponzorált hirdetések