Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Vivicittá - Éljen a város!

kategória: Programajánló

Április 10-én kerül sor a tavasz legnagyobb szabadidős sporteseményére, a 26. T-Home Vivicittá Városvédő Futásra a Városligetben, az 56-osok terén. Ezen a napon együtt fut a város - csatlakozz te is!

1984-ben olasz kezdeményezésre indult az első Vivicittá futóverseny: a gyönyörű, de zsúfolt történelmi városok lakóit szerették volna ráébreszteni lakóhelyük értékeire. Innen az esemény neve: "Vivicittá - Éljen a város! Szeresd a várost!" A mozgalomhoz hamarosan New York, Lisszabon, Brüsszel, Barcelona és Budapest (1986-ban) is csatlakozott.

Az eseményen te is megtalálhatod a kondíciódnak és felkészültségednek megfelelő távot - tölts egy napot sporttal! A 600 méteres Családi Futásra bármilyen összetételben jelentkezhetsz családoddal. Ha ennél kicsivel hosszabb távra vágysz, válaszd a 3,5 kilométeres Minicittát, vagy a 3,5 kilométeres Gyaloglást.
Ha a kis távokból többet is vállalnál, indulj a Midicittá+ (6,5 km + 3,5 km) távjain.
A hagyományos Vivicittá (11,2 km) és a Midicittá (6,5 km) a gyakorlottabbakat várja, a hosszútávfutóknak pedig ott a T-Home Vivicittá Félmaraton (21 km).

Gyere és ünnepeld velünk Budapestet!

Bővebb információ, nevezés: www.futanet.hu

2011.04.07 00:02:00

forrás: HáziPatika.com

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Táplálkozás

  Étrendi tanácsok időseknek

  Bár "az öregség nem betegség" mondás igaz, de azért nem árt figyelembe venni az időskorban bekövetkező élettani változásokat, amikor egészséges és tápláló étrendet szeretnénk kialakítani idős családtagjainknak vagy magunknak.

  tovább

  50plusz.hu Fórum

  Szponzorált hirdetések