Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Vivicittá - Éljen a város!

kategória: Programajánló

Április 10-én kerül sor a tavasz legnagyobb szabadidős sporteseményére, a 26. T-Home Vivicittá Városvédő Futásra a Városligetben, az 56-osok terén. Ezen a napon együtt fut a város - csatlakozz te is!

1984-ben olasz kezdeményezésre indult az első Vivicittá futóverseny: a gyönyörű, de zsúfolt történelmi városok lakóit szerették volna ráébreszteni lakóhelyük értékeire. Innen az esemény neve: "Vivicittá - Éljen a város! Szeresd a várost!" A mozgalomhoz hamarosan New York, Lisszabon, Brüsszel, Barcelona és Budapest (1986-ban) is csatlakozott.

Az eseményen te is megtalálhatod a kondíciódnak és felkészültségednek megfelelő távot - tölts egy napot sporttal! A 600 méteres Családi Futásra bármilyen összetételben jelentkezhetsz családoddal. Ha ennél kicsivel hosszabb távra vágysz, válaszd a 3,5 kilométeres Minicittát, vagy a 3,5 kilométeres Gyaloglást.
Ha a kis távokból többet is vállalnál, indulj a Midicittá+ (6,5 km + 3,5 km) távjain.
A hagyományos Vivicittá (11,2 km) és a Midicittá (6,5 km) a gyakorlottabbakat várja, a hosszútávfutóknak pedig ott a T-Home Vivicittá Félmaraton (21 km).

Gyere és ünnepeld velünk Budapestet!

Bővebb információ, nevezés: www.futanet.hu

2011.04.07 00:02:00

forrás: HáziPatika.com

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Aranyér

  Praktikus tanácsok aranyérre

  Fájdalmas, égető, viszkető csomó odalent. A beteg sok esetben öngyógyító házi szerekkel és vény nélküli gyógyszerkészítményekkel gyorsan és hatékonyan szabadulhat meg állandó útitársa, az aranyér kellemetlenkedéseitől.

  tovább

  Tesztajánló

  Asztma-kontroll teszt

  Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!

  Tippek:

  A túró igazi gyomorvédő étel, egyen belőle pár kanállal minden reggel. Különösen, ha gyomra érzékeny a savas ételekre, vagy hajlamos a gyomorfekélyre.


  Szponzorált hirdetések