Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Virágzó Női Egészség - folytatódik a kampány

kategória: Nőgyógyászat, Urológia, Vizelettartási problémák

Az idén tavasszal indult nagy sikerű országos programsorozat szeptember 18-án Szegeden, október 2-án Pécsett, október 16-án pedig Miskolcon folytatódik - közölte a szervező, az IBE Egyesület a Kontinenciáért.

Médiatár főoldal
videó

Udvaros Dorottya a női egészségről

Udvaros Dorottya a női egészségről

A kampány során gyógytornászok, szakorvosok és közismert személyiségek: Udvaros Dorottya, Polyák Lilla és V. Kulcsár Ildikó járják az országot, hogy egyre több hölgy figyelmét hívják fel intim egészségük, jó közérzetük és nőiségük megőrzésének fontosságára.
A kampány Kari Bo norvég professzor asszony Corewellness programjára épül a Magyar Gyógytornászok Társasága szakmai támogatásával.
Az érdeklődők hasznos és naprakész információkat találhatnak a www.viragzonoiegeszseg.hu honlapon is, ahol nemcsak a kampányról olvashatnak, hanem kérdéseiket is feltehetik szakértőknek, valamint ingyenesen megrendelhetik a corewellness mozgásprogramot tartalmazó dvd-t is.

A gyógytornászhoz és nőgyógyászhoz eddig érkezett kérdések között főleg azok vannak túlsúlyban, melyek a stressz inkontinenciára vonatkoznak, hiszen a Corewellness program segítségével a felmérések szerint az érintettek mintegy 70 százaléka gyógyítható. Természetesen azok a nők is érdeklődnek, akiknek állapotuk súlyossága miatt a gátizomtorna teljes gyógyulást már nem hozhat, ám a megfelelő terápia, a hatékony orvosi segítség és a család támogatása nagyban hozzájárulhat életminőségük javításához.

2009.07.24 00:02:00

forrás: HáziPatika.comSzponzorált hirdetések