Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Vigye magával a férjét ingyenes bőrvizsgálatra!

kategória: Allergia, Bőrgyógyászat, Egészségügyi tájékoztatás, Jótékonyság, társadalmi felelősségvállalás, Új termékek, szolgáltatások

Napvédelmi, bőrápolási tanácsadással várja az érdeklődőket a Vichy több budapesti helyszínen. A szakemberek ingyenesen adnak tanácsot napvédelemről, bőrápolásról, és termékmintákat is kapnak az érdeklődők, akiknek körülbelül 10 százaléka férfi.

A felmérések szerint a nők közel fele nem tudja, hogy milyen bőrtípusa van, kétharmaduk nem megfelelően védekezik a napozáskor, pedig félnek a leégéstől, a ráktól, a korai bőröregedéstől. A Vichy célja, hogy egyrészt megismertesse a nőkkel a bőrüket, másrészt felhívja a figyelmet arra, hogy a bőrgyógyászok a bőrápolásban is tudnak tanácsot adni, ne saját bőrünkön kísérletezzünk krémekkel, hanem kérdezzük meg a szakembert, hogy mi való nekünk.

Épp ezért a mostani programsorozatban is mindenki egyénre szabott tanáccsal és sok általános tudnivalóval lesz gazdagabb a bőrápolással kapcsolatosan.
Kérdőívet töltetnek ki, műszeres vizsgálatot végeznek, kiértékelik az eredményeket és tanácsot adnak a nyári bőrápolással, bőrtípusokkal kapcsolatban.

A tanácsadáson részt vevők személyre szabott tanács-kártyával, márkabrosúrával és mintákkal fognak távozni az Egészséges Bőr Központjából.

Helyszínek és időpontok:
- Westend City Center: 2008. 06. 10. és 2008. 06. 14. között
- Árkád: 2008. 06. 17 és 2008. 06. 21. között
- Mamut: 2008. 06. 24 és 2008. 06. 28. között
- Europark: 2008. 07. 01. és 2008. 07. 05. között

A bőr ápolásában 70 éves tapasztalattal bíró Laboratoires Vichy több éve szervez ingyenes tanácsadást az egész világon, tavaly majdnem 100 ezer ember bőrét vizsgálták meg ilyen ingyenes eseményeken.

Kéky Kira

2008.06.12 15:54:37

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Emlékezet - és a memóriatesztek

Az emlékezet talán az egyik leghétköznapibbnak tűnő pszichológiai folyamat, megismerése mégis fontos mindannyiunk számára. A memória felosztása és mérése választ adhat arra, hogy miként emlékezünk, és mekkorák az egyéni különbségek.

tovább

Praktikák:

Gyógynövénytár

Gyógynövénytár
tovább


Szponzorált hirdetések