Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Veszélyesek lehetnek az őrült celeb-diéták - mutatunk egy jobbat!

kategória: Celeb, Elhízás, Táplálkozás

Kiderült, melyik a három legőrültebb celeb-diéta, ami ráadásul veszélyes is lehet az egészségünkre.

A 2010 év végével a Brit Dietetikusok Szövetsége (BDA) számba vette a hírességek legfurcsább diétáit. Ha követjük a három legőrültebb celeb-diétát, akkor akár veszélybe is sodorhatjuk magunkat.

Cheryl Cole állítólag rajong a híres vércsoport diétáért, pedig a BDA szerint ez a diéta nélkülöz minden tudományos alapot, és kalcium-hiányhoz vezethet.

A másik nagy kedvenc az úgynevezett juharszirup diéta, amire a híres modell, Naomi Campbell, és az énekes Beyonce Knowles esküszik. A szövetség szerint nem csak unalmas, de egyáltalán nem tartalmaz tápanyagokat.

Szintén dobogós a rangsorban a káposztaleves vagy zsírégető levesként ismert diéta, ami Sarah Michelle Gellar kedvence, csakhogy tápanyagban szintén szegény és ráadásul a BDA szerint fenntarthatatlan is.

Ha egészségesen, tartósan szeretne lefogyni, válassza inkább a HáziPatika.com ingyenes, 5 hét mínusz 5 kiló programját, melyet január 17-én indítunk.
Nem csupán 5 kilót lehet leadni a program segítségével: mentse el a menüsorokat és ha vége az 5 hétnek, kezdje elölről a programot!

Sikeres súlycsökkentést kívánunk!

2011.01.13 00:02:00

forrás: Medipress


Cikkajánló

Témakör: Ügyintéző

6 kérdés - arról, hogy miért érdemes kiváltani a Start Extra-kártyát

A történelemkönyvünkben volt egy korabeli fénykép arról, ahogy láthatóan polgári öltözetű férfiak utcát sepertek, vagy havat lapátoltak? - már nem emlékszem, és nincs is kedvem utána nézni. A világgazdasági válságról szólt a lecke. A múlt századiról.

tovább

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések