Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Vegetáriánus Fesztivál - mindenkinek

kategória: Egészségügyi tájékoztatás, Programajánló

Makrobiotikus és vegetáriánus ételkóstolók, öko és bio szemléletű termékbemutatók, táplálkozási szakelőadások mellett relaxációs- és táncfoglalkozásokon, valamint számos érdekes programon vehetnek részt az idei Vegetáriánus Fesztivál látogatói a hét végi ingyenes rendezvényen a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban.

Szombat délelőtt tíz órakor kezdődik a színes programsorozat közös, gyógyító meditációval Tuboly Bea tibeti hangtálakkal életre keltett zenéje kíséretében. Az idei program kiemelt célja, hogy eloszlassák azokat a tévhiteket, amelyek szerint a vegetáriánus táplálkozás hosszú távon hiányállapotot idézhet elő a szervezetben. Szó lesz többek között a daganatos megbetegedések makrobiotikus diétával és a mozgásszervi betegségek vegetáriánus diétával való kiegészítő kezelési lehetőségeiről, a nyers vegetáriánus életmódról és a nem megfelelően válogatott élelmiszerek kártékony hatásairól.

A szakmai programok között lehetőség lesz kikapcsolódásra is jóga, relaxáció, Aviva torna és mandalafestés segítségével. Természetgyógyászoktól kaphatnak átfogó képet egészségi állapotukról és tanácsokat egészségük megőrzéséhez az érdeklődők.

Szombaton Kövi Szabolcs fuvolaművész ad koncertet a fesztivál látogatóinak, vasárnap pedig Túri Virág Réka (Parvati) és tanítványai tartanak klasszikus indiai táncbemutatót.

A programokat bio- és ökotermékek vására, ingyenes kóstolók és egyéb érdekességek kísérik. A fesztivál honlapján további részletek olvashatók.

2011.08.26 00:02:00

forrás: MTI


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Intimtorna

A tornaórák rendszeres látogatása, a mell és a popsi feszesítése, a has edzése mind nőies énképünket szilárdítja, azonban nem szabad elfeledkeznünk arról az izomcsoportról, amelynek erősítése szintén önbizalmunkat építi.

tovább

Tippek:

Egy tartalmas, őszinte beszélgetés hozzásegít a lelki egyensúlyhoz, megkönnyebbülést hoz, feloldja a szorongásokat. Érdemes egy nagy levegőt venni, és megszervezni, akár még ma estére is sikerülhet.


Szponzorált hirdetések