Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Vasárnapi férfiegészség

kategória: Egészségügyi tájékoztatás, Programajánló

Családi egészségnap és zöld turmix fesztivál lesz a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ (volt Pataky) szervezésében vasárnap tíztől délután ötig.

Az egészségnap fő témája: a férfi egészség - nemcsak férfiaknak!

A színházteremben előadások követik egymást, néhány cím ízelítőül: A kolbásztól a kórházig, Férfi problémák férfi szemmel, Soha nincs késő változtatni!

Ezen kívül lesz még az egészségnap programjában masszázsbemutató, meditáció, jógabemutató. A Zöld turmix fesztivál keretében előadás és ételkészítés, minden egy helyen, ami a nyers étkezéshez szükséges. Alapanyagok, könyvek, elméleti és gyakorlati ismeretek. Tanácsadás, játszóház, vásár. Tíztől délután kettőig véradás.

Egész nap elérhetők a következő szűrővizsgálatok: antioxidánsszint-mérés (térítés ellenében), mozgásszervi diagnosztika, vércukor-, vérnyomás-, testsúly-, testzsír-, derékkörfogat-mérés, BMI-számítás.

Belépődíj: 200 Ft (véradóknak, gyermekeknek ingyenes)

Részletes programismertető a kulturális központ honlapján olvasható, Rendezvények címszó alatt.

2011.10.15 00:02:00

forrás: 50plusz


Cikkajánló

Témakör: Aranyér

Essünk túl rajta!

Aranyeres panaszokkal - hozzám hasonlóan - sokan küszködnek. Kellemetlen dolog erről beszélni, de a panaszok még ennél is kínosabbak lehetnek. Le kell küzdenünk a szemérmességünket, mert van segítség - sokszor karnyújtásnyira! (x)

tovább

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések