Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Vasárnap ismét ingyenes szűrések Erős Antóniával

kategória: Celeb, Ingyenes szűrések, egészségnapok, Programajánló

Az Egy csepp figyelem Alapítvány csapata idén már ötödik alkalommal szervezi meg az Egy csepp Világnapot, ahol az Egy Csepp Teszt ezévi eredményhirdetése mellett több mint 10 ingyenes szűrés és szórakoztató programok is várják az érdeklődőket.

Az ingyenes családi egészségnapot 2010. november 14-én (vasárnap) tartják Budapesten, a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban, ahol 10 és 18 óra között a család minden tagja találhat magának programot, és a jubileum alkalmából páratlan programokkal készülnek a szervezők.

"Az emberek már jól ismerik nagyrendezvényünket, és előre készülnek a napjára. Nyár óta folyamatosan kapjuk az érdeklődő e-maileket, telefonhívásokat, hogy ebben az évben melyik napon tartjuk az eseményt, és milyen programokkal készülünk" - árulta el Erős Antónia.

Ott lesznek többek között az X-Faktor versenyzői, a Dumaszínház stand up-osai, a nagysikerű "Szép nyári nap" Neoton-musical előadói, a ­Strokes ütősei, a Barátok közt sztárjai, a Fiesta zenekar, az Alma Együttes és a Csillagszemű táncegyüttes is.

Kiderül végre az is, hogy melyik az ország legegészségesebb városa, hiszen Erős Antónia műsorvezető társával, Szellő Istvánnal szintén november 14-én hirdeti ki fél éves országjáró szűrőkampányuk végeredményét. Rajtuk kívül többek között az RTL Klub bájos műsorvezetője, Ördög Nóra, valamint a Class FM ébresztésért felelős kollégája, Rákóczi Feri segít még a rendezvény és a hatalmas értékű tombolajáték levezényelésében.

Szánjon egy csepp figyelmet az egészségére, és látogasson el a rendezvényre!

Időpont: 2010. november 14. (vasárnap), 10-18 óra
Helyszín: SYMA Sport- és Rendezvényközpont, 1146 Budapest, Dózsa György út 1.

2010.11.12 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Praktikák:

Étrendminták

Étrendminták
tovább

Tippek:

A köröm megváltozása hiánybetegségre, esetleg súlyosabb betegségre utal. A feketés-barnás elszíneződés gombás fertőzés, a hosszanti árkok megjelenése reumás panaszokra utal. Érdemes tájékozódni jeleiről.

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések