Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Vasárnap egész napos program kicsinek és nagyoknak

kategória: Celeb, Ingyenes szűrések, egészségnapok, Programajánló

Végéhez közeledik az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata és a Szent Margit Rendelőintézet közös kezdeményezése, az Óbudai Egészségolimpia. Az eseménysorozat zárórendezvényét szeptember 26-án tartják az óbudai Amfiteátrumban.

A szervezők ezen a héten vasárnap is fittségi felmérésekkel, családi és kulturális programokkal várják az érdeklődőket amellett, hogy lehetőség nyílik ingyenes egészségügyi szűréseken is részt venni. Délelőtt 11-től a bátrabbak Katus Attilával tornázhatnak, utána pedig könnyűzenei programokon lazíthatnak. Az interaktív, zenés színpadi műsor után délután az Alma Együttes, este pedig a Budapest Bár koncertezik.

Hol? III. kerület, Amfiteátrum, Nagyszombat utca (rossz idő esetén: Árpád Gimnázium, III. kerület Nagyszombat u. 19.)
Mikor? 2010. szeptember 26. 10:00-20:40

Web: www.obudaegeszseg.hu

2010.09.25 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Ügyintéző

6 kérdés - e-bankolás: nyugodt nyaralás?

Annak is érdemes elgondolkodnia banki ügyei internetes intézésén mint lehetőségen, aki különben programnak tekinti a csekkfeladást vagy a várakozást a bankfiókban. Még egy nyugdíjas sem időmilliomos...

tovább

Tippek:

Amikor úgy enne valamit, valójában sokszor csak szomjas. Bármily furcsán hangzik, az embereket gyakran megtéveszti hiányérzetük. Először mindig kezdje ivással, és figyelje, valóban éhes-e még. A hideg gyümölcsteát ajánljuk szomjoltónak.

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések