Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Vasárnap egész napos program kicsinek és nagyoknak

kategória: Celeb, Ingyenes szűrések, egészségnapok, Programajánló

Végéhez közeledik az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata és a Szent Margit Rendelőintézet közös kezdeményezése, az Óbudai Egészségolimpia. Az eseménysorozat zárórendezvényét szeptember 26-án tartják az óbudai Amfiteátrumban.

A szervezők ezen a héten vasárnap is fittségi felmérésekkel, családi és kulturális programokkal várják az érdeklődőket amellett, hogy lehetőség nyílik ingyenes egészségügyi szűréseken is részt venni. Délelőtt 11-től a bátrabbak Katus Attilával tornázhatnak, utána pedig könnyűzenei programokon lazíthatnak. Az interaktív, zenés színpadi műsor után délután az Alma Együttes, este pedig a Budapest Bár koncertezik.

Hol? III. kerület, Amfiteátrum, Nagyszombat utca (rossz idő esetén: Árpád Gimnázium, III. kerület Nagyszombat u. 19.)
Mikor? 2010. szeptember 26. 10:00-20:40

Web: www.obudaegeszseg.hu

2010.09.25 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Lélek

Ami az időseket sújtja...

"A magány se nem jó, se nem rossz, hanem felerősíti az érzelmeket. A boldog magányos nagyon boldog, a szomorú magányos rendkívül szomorú."- vélekedik Tonino Capone, olasz filozófus.

tovább

Tippek:

Egy tartalmas, őszinte beszélgetés hozzásegít a lelki egyensúlyhoz, megkönnyebbülést hoz, feloldja a szorongásokat. Érdemes egy nagy levegőt venni, és megszervezni, akár még ma estére is sikerülhet.


Szponzorált hirdetések