Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Unoka - Nagyszülő Informatikai Verseny

kategória: Gyermek-egészségügy, Jótékonyság, társadalmi felelősségvállalás, Öregedés

Játékos vetélkedőn mérhetik össze tudásukat vállalkozó szellemű nagyszülők és unokáik a 8. Unoka-Nagyszülő Informatikai Versenyen vasárnap.

Az idei program a tavalyi sikerekre és tapasztalatokra alapozva nagy hangsúlyt fektet az információs társadalom további népszerűsítésére, a verseny továbbgondolásával, fejlesztésével. A cél, hogy növeljék a hazai 4-13 éves és az 50 év feletti közönség informatikai tájékozottságát.

A versenyre minden 5 éves vagy annál idősebb, de 14. életévét még be nem töltött gyermek jelentkezhet párban a legalább 50 éves (déd)nagymamájával vagy (déd)nagypapájával közösen.

A rendezvényt május 25-én, Budapesten a Kempelen Farkas Hallgatói és Információs Központ épületében (1088 Budapest, Reviczky u. 6.) tartják, a megmérettetésre az Interneten keresztül, az Inforum weboldalán kell bejelentkezni.

Minden páros egy szaktanárok által összeállított feladatsort kap, melynek megoldására 1 óra áll rendelkezésre. A tavalyi feladatok és egyéb tesztek letölthetőek az Inforum weboldaláról is.
Az immár hagyománnyá váló informatikai verseny története során már bebizonyosodott, hogy ez a technika és ember kapcsolatára épülő rendezvény, nemcsak a különböző generációk közös és játékos vetélkedését teszi lehetővé, de nagyban hozzájárul az információs társadalom fejlődéséhez is. Ezért ajánlja idén is mind a családok, mind a szakmapolitika figyelmébe az Informatikai Érdekegyeztető Fórum ezt a rendezvényt.

2008.05.23 12:35:06

forrás: HáziPatika.com/Kéky Kira


Cikkajánló

Témakör: Lélek

Így öregedjünk tudatosan!

Nem árt időben gondolnunk öregségünkre. Nem mindegy, hogy mi magunk formáljuk azt, vagy az formál, deformál minket. Milyen esélyeink vannak az élet utolsó negyedében? Hogyan lehet rá felkészülni?

tovább

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!

Tippek:

A túró igazi gyomorvédő étel, egyen belőle pár kanállal minden reggel. Különösen, ha gyomra érzékeny a savas ételekre, vagy hajlamos a gyomorfekélyre.


Szponzorált hirdetések