Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Unoka - Nagyszülő Informatikai Verseny

kategória: Gyermek-egészségügy, Jótékonyság, társadalmi felelősségvállalás, Öregedés

Játékos vetélkedőn mérhetik össze tudásukat vállalkozó szellemű nagyszülők és unokáik a 8. Unoka-Nagyszülő Informatikai Versenyen vasárnap.

Az idei program a tavalyi sikerekre és tapasztalatokra alapozva nagy hangsúlyt fektet az információs társadalom további népszerűsítésére, a verseny továbbgondolásával, fejlesztésével. A cél, hogy növeljék a hazai 4-13 éves és az 50 év feletti közönség informatikai tájékozottságát.

A versenyre minden 5 éves vagy annál idősebb, de 14. életévét még be nem töltött gyermek jelentkezhet párban a legalább 50 éves (déd)nagymamájával vagy (déd)nagypapájával közösen.

A rendezvényt május 25-én, Budapesten a Kempelen Farkas Hallgatói és Információs Központ épületében (1088 Budapest, Reviczky u. 6.) tartják, a megmérettetésre az Interneten keresztül, az Inforum weboldalán kell bejelentkezni.

Minden páros egy szaktanárok által összeállított feladatsort kap, melynek megoldására 1 óra áll rendelkezésre. A tavalyi feladatok és egyéb tesztek letölthetőek az Inforum weboldaláról is.
Az immár hagyománnyá váló informatikai verseny története során már bebizonyosodott, hogy ez a technika és ember kapcsolatára épülő rendezvény, nemcsak a különböző generációk közös és játékos vetélkedését teszi lehetővé, de nagyban hozzájárul az információs társadalom fejlődéséhez is. Ezért ajánlja idén is mind a családok, mind a szakmapolitika figyelmébe az Informatikai Érdekegyeztető Fórum ezt a rendezvényt.

2008.05.23 12:35:06

forrás: HáziPatika.com/Kéky Kira


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Gyógyszerszedés buktatókkal

Rendesen beveszi a kalciumot, s mégsem használ csontjainak? Pedig előfordulhat, mert gyógyszereink és ételeink között is felléphetnek olyan kölcsönhatások, amelyek akadályozhatják az eredményes kezelést.

tovább

Tippek:

Szent-Györgyi Albert napi tíz gramm feletti C-vitamin bevitelét sem tartotta túlzottnak. Szerinte a C-vitamint a sóhoz hasonlóan kellene árusítani.


Szponzorált hirdetések