Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Újra tornázni hív Jane Fonda

kategória: Celeb, Sport, sport-egészségügy

A 72 éves Jane Fonda, az aerobic egyik első népszerűsítője, újra tornázni hívja a mozogni vágyókat: ő lesz ugyanis az első World Fitness Day háziasszonya. Az atlantai rendezvényre, május elsején több ezer embert várnak, de az interneten élőben is lehet majd követni az órákat. Fonda, aki az elmúlt években csípő- és térdprotézist is kapott, azt vallja: soha nem késő elkezdeni a mozgást.

"Én negyven éves voltam, amikor elkezdtem az aerobicot, addig vártam, hogy egészséges legyek. Remélem, mások nem vesztegetnek el annyi évet, mint én" - mondta a kétszeres Oscar-díjas Fonda. "Ne csak azzal foglalkozzanak, hogy milyen széppé teszi a testüket a mozgás, hanem azzal is, hogy a lelküket hogyan változtatja meg. Ezen a rendezvényen mindenki nagyszerűen szórakozhat, ráadásul egy új életmódot is elkezdhet. Ez a nap nem más, mint a mozgás Woodstockja!"

Jane Fonda első aerobic-kazettája 1982-ben jelent meg; 17 millió eladott példánnyal a mai napig ez minden idők legsikeresebb otthoni mozgásprogramja.

Huták Judit

2010.05.01 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Lélek

Nem "pszichomasszázs"

A betegségek kezelésének leggyorsabb módja, ha bekapjuk a gyógyszert - a gyógyszergyártók nagy örömére. A pszichoterápia azonban nem csak tüneti segítséget nyújt, hanem a probléma gyökerét keresi.

tovább

Praktikák:

Étrendminták

Étrendminták
tovább


Szponzorált hirdetések