Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Újra NB I-es futballmeccsek a Magyar Televízióban

kategória: Programajánló

Közel nyolc év szünet után visszakerülnek a Magyar Televízió képernyőjére a labdarúgó NB I mérkőzései. Az m1 minden vasárnap egy találkozót élőben közvetít, 15 órától 18 óráig tart majd a közvetítés. Emellett változatlanul fordulónként négy meccset sugároz élőben a Sport TV, a Magyar Rádió pedig pénteken, szombaton és vasárnap tudósít élő adásban az élvonalbeli találkozókról.

A 2011/12-es idényének első fordulójában a vasárnap 16 órakor kezdődő Budapest Honvéd-Győri ETO mérkőzést sugározza az m1. "A közszolgálati média szeretne abban segíteni, hogy minél többen lássák a jó színvonalú, közönségszórakoztató magyar mérkőzéseket, s reményeink szerint ezzel a sportág népszerűsítéséhez is hozzájárulunk" - mondta Riskó Géza, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap sportfőszerkesztője.

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke biztos abban, hogy a hétvégén rajtoló szezonban izgalmas, szórakoztató összecsapásokat láthatnak majd a szurkolók, s a frissen feljutott Diósgyőr és Pécs növeli a bajnokság színvonalát. Rákay Philip, az m1 és az m2 intendánsa pedig azt mondta, "a sport és a magyar futball nemzeti ügy, ami ha sikeres, akkor jó példával szolgál a fiatalok számára, és Magyarország külföldi megítélésében is jelentős szerepe van".

2011.07.16 00:02:00

forrás: HáziPatika.com

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Mozgás

  Erzsike néni titka

  Igen, a legendák köztünk élnek! Sőt, megszólaltathatók, kifaggathatók! Megtudhatjuk tőlük, mi az a plusz, mi az a hajtóerő, ami például háromszoros olimpikonná tehet egy tornászlányt, és mi a titka, hogy ma, 83 éves korában is energiát sugároz magából?

  tovább

  Tesztajánló

  Asztma-kontroll teszt

  Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!

  Tippek:

  A kedvenc cipőt is érdemes csak másnaponként hordani, hogy ki tudjon szellőzni. Az alumínium-vegyületeket tartalmazó lábdezodorok hatását fokozza, ha éjszakára fújjuk be vele a bőrt.


  Szponzorált hirdetések