Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Újra NB I-es futballmeccsek a Magyar Televízióban

kategória: Programajánló

Közel nyolc év szünet után visszakerülnek a Magyar Televízió képernyőjére a labdarúgó NB I mérkőzései. Az m1 minden vasárnap egy találkozót élőben közvetít, 15 órától 18 óráig tart majd a közvetítés. Emellett változatlanul fordulónként négy meccset sugároz élőben a Sport TV, a Magyar Rádió pedig pénteken, szombaton és vasárnap tudósít élő adásban az élvonalbeli találkozókról.

A 2011/12-es idényének első fordulójában a vasárnap 16 órakor kezdődő Budapest Honvéd-Győri ETO mérkőzést sugározza az m1. "A közszolgálati média szeretne abban segíteni, hogy minél többen lássák a jó színvonalú, közönségszórakoztató magyar mérkőzéseket, s reményeink szerint ezzel a sportág népszerűsítéséhez is hozzájárulunk" - mondta Riskó Géza, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap sportfőszerkesztője.

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke biztos abban, hogy a hétvégén rajtoló szezonban izgalmas, szórakoztató összecsapásokat láthatnak majd a szurkolók, s a frissen feljutott Diósgyőr és Pécs növeli a bajnokság színvonalát. Rákay Philip, az m1 és az m2 intendánsa pedig azt mondta, "a sport és a magyar futball nemzeti ügy, ami ha sikeres, akkor jó példával szolgál a fiatalok számára, és Magyarország külföldi megítélésében is jelentős szerepe van".

2011.07.16 00:02:00

forrás: HáziPatika.com

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Egészség

  Fogászati ellátás 60 év felett, illetve közgyógyellátottaknál

  Ahogy idősödünk, úgy válik egyre gyakoribbá, hogy szükség van a fogak pótlására, ám ezek kedvezményesen járnak, illetve indokolt esetben közgyógyellátottaknak általában ingyenesek.

  tovább

  Tesztajánló

  Asztma-kontroll teszt

  Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


  Szponzorált hirdetések