Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Újra Harcosok Klubja - együtt a tüdőrák ellen

kategória: Daganatos betegségek, Programajánló

Újra betegtalálkozót szervez a Harcosok Klubja a tüdődaganatos betegeknek és hozzátartozóiknak. Az október 11-ei rendezvényt a Parlament Kávézóban (Budapest, V. Ker. Vértanúk tere 1.) tartják. Az érdeklődők személyes is találkozhatnak Prof. dr. Simon Tamással, a Magyar Rákellenes Liga elnökével, dr. Kovács Gábor és dr. Tóth Krisztina tüdőgyógyászokkal, Varga Ágnes pszichológussal és Szabados Márta gyógytornásszal. Dr. Ostoros Gyula tüdőgyógyász pedig Csúzdi Tiborral, egy már gyógyult beteggel beszélget majd.

A Magyar Rákellenes Liga és a Magyar Tüdőgyógyász Társaság által működtetett betegklubban tapasztalt orvosok és hiteles szakemberek segítik az érdeklődőket eligazodni a betegségben a lehetséges gyógyuláshoz vezető úton. Mindenki választ kaphat a kimondott és kimondatlan kérdésekre, legyen szó a küzdelemhez szükséges lelki erőről, a tünetek enyhítéséről, az alternatív terápiákról vagy akár a társadalombiztosítási kérdésekről. A klubban lehetőség nyílik megértő betegtársakkal találkozni, megosztani a tapasztalatokat, beszélgetni, alkotni, kirándulni, informatív előadásokat hallgatni.

További információkat a Magyar Rákellenes Liga honlapján és az alábbi elérhetőségeken kaphatnak.

Telefon: 1-438-0814, 1-335-0338, 30-446-9028 (hétfőtől péntekig 9-17 óra)
Levélcím: Magyar Rákellenes Liga, 1507 Budapest, Pf.:7

Animáció: HáziPatika.com

2011.10.09 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Mozgás

Fogynak a kilométerek

Szép számmal vannak, öntevékeny, idős emberek. Kirándulnak, kocognak, kártyáznak, sakkoznak, különböző társas programokban vesznek rész. A legaktívabbak utazásokat szerveznek bel- és külföldre egyaránt. Mire kell odafigyelni az útra kelésnél?

tovább

Tippek:

Fordítson gondot arra, hogy hajmosás után alaposan szárítsa meg a fejbőrét. A vizesen maradt bőrfelszín kedvez a korpás fejbőr kialakulásának

Praktikák:

Gyógynövénytár

Gyógynövénytár
tovább


Szponzorált hirdetések