Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Újbudán programközpont nyílik az időseknek

kategória: Öregedés, Programajánló, Új termékek, szolgáltatások

Megnyílik az Újbuda 60+ Programközpont, amely számos szolgáltatással várja az újbudai 60 év felettieket.

Az Újbuda Idősek Hete keretében, 2009. szeptember 28.-án délelőtt 10 órakor vehetik birtokba a kerületi 60 év felettiek a TIT Zsombolyai utca 6 szám alatti épületében kialakított Újbuda 60+ Klubot és Programközpontot, ahol rendezvényeken, képzéseken vehetnek részt, számos szolgáltatást érhetnek el és természetesen minden információhoz hozzáférhetnek az Újbuda 60+ programmal kapcsolatban - olvasható a meghívóban, amelyet eljuttattak a HáziPatika.com szerkesztőségének.

A Programközpont az alábbi szolgáltatásokat kínálja:
Általános tájékoztatást nyújt a 60+ programról, valamint a továbbiakban itt lehet majd igényelni a 60+ kártyát.
A Színházjáró Program keretében az aktuális előadásokról lehet információt szerezni, és természetesen a bérleteket is itt lehet majd megvásárolni, és a színházjegyeket átvenni.
Itt fog működni az Idősek Akadémiája, amelyben előadásokat szervezünk különböző témákról, például az első előadás az áldozattá válás elkerüléséről szól.
Helyet biztosít a Szomszédsági Önkéntesek fogadóórájának, ingyenes internetezési lehetőséget kínál, kondicionáló tornáknak ad helyet, közösségek találkozóhelyeként is működik.

Egy éve, 2008. szeptember 30-án indult el az Újbuda 60+ program, amelyhez eddig közel 6000 kerületi lakos és 150 vállalkozó, szolgáltató csatlakozott. A kerületi 60 év felettieknek az Újbuda 60+ kulturális rendezvényeket, sportolási lehetőségeket, ismeretterjesztő előadásokat kínál, valamint támogatja a helyi önszerveződéseket, a közösségek létrejöttét.

2009.09.26 00:02:00

forrás: HáziPatika.comSzponzorált hirdetések