Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Újbudán programközpont nyílik az időseknek

kategória: Öregedés, Programajánló, Új termékek, szolgáltatások

Megnyílik az Újbuda 60+ Programközpont, amely számos szolgáltatással várja az újbudai 60 év felettieket.

Az Újbuda Idősek Hete keretében, 2009. szeptember 28.-án délelőtt 10 órakor vehetik birtokba a kerületi 60 év felettiek a TIT Zsombolyai utca 6 szám alatti épületében kialakított Újbuda 60+ Klubot és Programközpontot, ahol rendezvényeken, képzéseken vehetnek részt, számos szolgáltatást érhetnek el és természetesen minden információhoz hozzáférhetnek az Újbuda 60+ programmal kapcsolatban - olvasható a meghívóban, amelyet eljuttattak a HáziPatika.com szerkesztőségének.

A Programközpont az alábbi szolgáltatásokat kínálja:
Általános tájékoztatást nyújt a 60+ programról, valamint a továbbiakban itt lehet majd igényelni a 60+ kártyát.
A Színházjáró Program keretében az aktuális előadásokról lehet információt szerezni, és természetesen a bérleteket is itt lehet majd megvásárolni, és a színházjegyeket átvenni.
Itt fog működni az Idősek Akadémiája, amelyben előadásokat szervezünk különböző témákról, például az első előadás az áldozattá válás elkerüléséről szól.
Helyet biztosít a Szomszédsági Önkéntesek fogadóórájának, ingyenes internetezési lehetőséget kínál, kondicionáló tornáknak ad helyet, közösségek találkozóhelyeként is működik.

Egy éve, 2008. szeptember 30-án indult el az Újbuda 60+ program, amelyhez eddig közel 6000 kerületi lakos és 150 vállalkozó, szolgáltató csatlakozott. A kerületi 60 év felettieknek az Újbuda 60+ kulturális rendezvényeket, sportolási lehetőségeket, ismeretterjesztő előadásokat kínál, valamint támogatja a helyi önszerveződéseket, a közösségek létrejöttét.

2009.09.26 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Táplálkozás

Étrendi tanácsok időseknek

Bár "az öregség nem betegség" mondás igaz, de azért nem árt figyelembe venni az időskorban bekövetkező élettani változásokat, amikor egészséges és tápláló étrendet szeretnénk kialakítani idős családtagjainknak vagy magunknak.

tovább

Tippek:

A piaci és főként haza zöldségek frissebbek, ezért nagyobb vitamintartalmuk. Ha nyugdíjas, kihasználhatja a délelőtött, a piac általában szerdán délelőtt a legolcsóbb.


Szponzorált hirdetések