Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Új szakrendelőt adtak át Pásztón

kategória: Egészségügyi tájékoztatás

Új, emelt szintű járóbeteg-ellátást nyújtó szakrendelőt adtak át csütörtökön a Nógrád megyei Pásztón.

TIPP

Elindult az Év Kórháza szavazás, voksoljon Ön is a pásztói Margit Kórházra!


A Margit Kórház területén épült meg az új, 1200 négyzetméter alapterületű rendelő a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretében csaknem 770 millió forintos uniós támogatással.
Mint Bartus László projektvezető ismertette: 2007-ben, az ágyszámcsökkentés után vetődött fel az új kiskórházi modell megvalósításának terve, majd három sikertelen közbeszerzési eljárás után kezdődött meg a beruházás.

A pásztói új rendelőben decembertől fogadják majd a betegeket. Összesen 33 rendelő és gondozó működik majd az új intézményben, köztük a nappali kórház, a nőgyógyászat, a neurológia, a fül-orr-gégészet, a bőrgyógyászat, a gyermekorvosi alapellátás rendelői.
A beruházás alapkövét 2010. június 3-án tették le.

2010.10.16 00:02:00

forrás: MTI


Cikkajánló

Témakör: Mozgás

Edzésfajták

Az edzés szót sokféle értelmezésben használjuk. Beszélhetünk fizikai technikai vagy akár taktikai edzésről, de jelenti az edzés folyamatát is. Az edzés jellemzője, a teljesítményfokozásra való törekvés, vagy a már meglévő teljesítményszint megtartása.

tovább

50plusz.hu Fórum

Tippek:

Nyugodtabban alszunk, ha nincs túl meleg a hálószobában. Érdemes ezt a helyiséget egy kicsit kevésbé fűteni. Az ideális alvási hőmérséklet 16-18 C körül van. A programozható fűtéssel a felkelés idejére csinálhatunk picit melegebbet.


Szponzorált hirdetések