Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Új szakrendelőt adtak át Pásztón

kategória: Egészségügyi tájékoztatás

Új, emelt szintű járóbeteg-ellátást nyújtó szakrendelőt adtak át csütörtökön a Nógrád megyei Pásztón.

TIPP

Elindult az Év Kórháza szavazás, voksoljon Ön is a pásztói Margit Kórházra!


A Margit Kórház területén épült meg az új, 1200 négyzetméter alapterületű rendelő a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretében csaknem 770 millió forintos uniós támogatással.
Mint Bartus László projektvezető ismertette: 2007-ben, az ágyszámcsökkentés után vetődött fel az új kiskórházi modell megvalósításának terve, majd három sikertelen közbeszerzési eljárás után kezdődött meg a beruházás.

A pásztói új rendelőben decembertől fogadják majd a betegeket. Összesen 33 rendelő és gondozó működik majd az új intézményben, köztük a nappali kórház, a nőgyógyászat, a neurológia, a fül-orr-gégészet, a bőrgyógyászat, a gyermekorvosi alapellátás rendelői.
A beruházás alapkövét 2010. június 3-án tették le.

2010.10.16 00:02:00

forrás: MTI


Cikkajánló

Témakör: Egészség

A koleszterin kockázatai

Magas koleszterinszint vagy hiperkoleszterinémia? Betegség vagy "csupán" egyetlen rizikófaktor? Évek óta nem hagynak vele minket békén. Ez már gyanús. Valóban akkora a jelentősége a koleszterinnek? "Alig ettem zsírt, mégis nőtt a szintje." Mi az igazság?

tovább

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések