Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Új sikeres hungarikum a rákgyógyításban

kategória: Daganatos betegségek, Új termékek, szolgáltatások

Magyarországon mostantól kapható a búzacsíra-kivonat fermentálásával daganatos betegeknek készült speciális tápszer, az Oncomar. Az italba keverhető granulátum a fagyasztva szárításos technikának köszönhetően egyáltalán nem tartalmaz adalék- és vivőanyagot, csupán aktív hatóanyagot.

Az italpor jól oldódik, közel semleges íze és illata miatt viszonylag jól fogyasztható, különösen néhány üdítőitalba, gyümölcslébe keverve, és legfőbb erénye - amint azt állatkísérletekben bizonyította -, hogy hatékonyságában is kiemelkedik a rákellenes táplálékkiegészítők közül.

A liofilizálásos technológia alkalmazásával 2009-ben kezdték meg a magyar fejlesztésű készítmény gyártását az Egyesült Államokban. Az amerikai rákbetegek és orvosok körében azóta igen népszerűvé vált, ott AvéULTRA néven forgalmazott szert egyszerűen csak "magyar pornak" nevezik, és ma a legelterjedtebb magyar táplálék-kiegészítő a tengerentúlon. A feltaláló, Dr. Hídvégi Máté, biokémikus professzor és a gyártó arra törekszenek, hogy az egyelőre még drága technológia költségeinek csökkentésével a termék minden magyar rászoruló számára elérhető legyen. A hazai betegek számára Németországban gyártott por május óta kapható a patikákban és a szakboltokban.

Máriáss Márta

2010.07.04 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Tippek:

Nem mindegy, hogy milyen gyümölcsöt vásárol! A sokáig szállított vagy tárolt, de látszólag friss, egzotikus gyümölcsök vitamintartalma sokszor kisebb, mint a mélyhűtött hazainak.

Praktikák:

Mozgássorok

Mozgássorok
tovább


Szponzorált hirdetések