Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Új sikeres hungarikum a rákgyógyításban

kategória: Daganatos betegségek, Új termékek, szolgáltatások

Magyarországon mostantól kapható a búzacsíra-kivonat fermentálásával daganatos betegeknek készült speciális tápszer, az Oncomar. Az italba keverhető granulátum a fagyasztva szárításos technikának köszönhetően egyáltalán nem tartalmaz adalék- és vivőanyagot, csupán aktív hatóanyagot.

Az italpor jól oldódik, közel semleges íze és illata miatt viszonylag jól fogyasztható, különösen néhány üdítőitalba, gyümölcslébe keverve, és legfőbb erénye - amint azt állatkísérletekben bizonyította -, hogy hatékonyságában is kiemelkedik a rákellenes táplálékkiegészítők közül.

A liofilizálásos technológia alkalmazásával 2009-ben kezdték meg a magyar fejlesztésű készítmény gyártását az Egyesült Államokban. Az amerikai rákbetegek és orvosok körében azóta igen népszerűvé vált, ott AvéULTRA néven forgalmazott szert egyszerűen csak "magyar pornak" nevezik, és ma a legelterjedtebb magyar táplálék-kiegészítő a tengerentúlon. A feltaláló, Dr. Hídvégi Máté, biokémikus professzor és a gyártó arra törekszenek, hogy az egyelőre még drága technológia költségeinek csökkentésével a termék minden magyar rászoruló számára elérhető legyen. A hazai betegek számára Németországban gyártott por május óta kapható a patikákban és a szakboltokban.

Máriáss Márta

2010.07.04 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Lélek

A lelki érem két oldala

Mi egészséges, és mi nem, ha a lelkünkről van szó? A válasz nem egyszerű. A lelki egészség és betegség között nem húzható éles határ. Meghatározza idő, hely, kultúra, és aki megmondja. Őrült vagy zseni? Normális vagy nem? Attól függ...

tovább


Szponzorált hirdetések