Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Új főszerkesztő a Nők Lapjánál

kategória: Gondolta volna?

A jelenlegi lapigazgató, Vékási Andrea lesz október 21-étől a Nők Lapja főszerkesztő-lapigazgatója. Ez egy új megközelítés a hetilapot kiadó Sanoma részéről, amellyel az egyik legnagyobb hagyományokkal és befolyással bíró termék a lehető legnagyobb figyelmet kapja.

Az eddigi főszerkesztő, Molnár Gabriella 11 éven át állt a Nők Lapja élén. Vezetése alatt a Nők Lapja megtartotta mérvadó szerepét a női magazinok között.

A most leköszönő főszerkesztő munkája legnagyobb eredményének azt tartja, hogy sikerült megőrizni a legkedveltebb női hetilap hitelességét, tartalmasságát és 62 éves múltjának nagy vívmányát, a nyitott, befogadó attitűdöt. új, stratégiai feladatra kérte fel kiadónk - áll a lapot kiadó Sanoma Média Budapest közleményében.

2011.10.20 00:02:00

forrás: MTI


Cikkajánló

Témakör: Ügyintéző

6 kérdés - mielőtt hitelt venne fel

Van az úgy, hogy nagyon kell a pénz, nincs mese. Hiába tudja józan eszével az ember, hogy a kölcsön kapott pénzt költve azt éli fel, amit még meg sem keresett, és sok esetben csak annyit ér el ezzel, hogy későbbre tolja a gondot, amitől most fáj a feje.

tovább

50plusz.hu Fórum

Tippek:

Bár még nem teljesen tisztázott a hatásmechanizmus, az azonban biztos, hogy a fokhagyma vérnyomáscsökkentő. A megfelelő hatáshoz azonban napi 2 nyers gerezdet kell elfogyasztani! Időnként megéri, de az orvosi kezelést nem helyettesíti!


Szponzorált hirdetések