Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Új főszerkesztő a Nők Lapjánál

kategória: Gondolta volna?

A jelenlegi lapigazgató, Vékási Andrea lesz október 21-étől a Nők Lapja főszerkesztő-lapigazgatója. Ez egy új megközelítés a hetilapot kiadó Sanoma részéről, amellyel az egyik legnagyobb hagyományokkal és befolyással bíró termék a lehető legnagyobb figyelmet kapja.

Az eddigi főszerkesztő, Molnár Gabriella 11 éven át állt a Nők Lapja élén. Vezetése alatt a Nők Lapja megtartotta mérvadó szerepét a női magazinok között.

A most leköszönő főszerkesztő munkája legnagyobb eredményének azt tartja, hogy sikerült megőrizni a legkedveltebb női hetilap hitelességét, tartalmasságát és 62 éves múltjának nagy vívmányát, a nyitott, befogadó attitűdöt. új, stratégiai feladatra kérte fel kiadónk - áll a lapot kiadó Sanoma Média Budapest közleményében.

2011.10.20 00:02:00

forrás: MTI


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Hogyan lehetünk Matuzsálemek?

A ma harminc évesek akár húsz évvel hosszabb ideig élhetnek, mint szüleik, vagyis a 21. századot kis túlzással valóban hívhatjuk a százévesek korszakának.

tovább

Tippek:

A piaci és főként haza zöldségek frissebbek, ezért nagyobb vitamintartalmuk. Ha nyugdíjas, kihasználhatja a délelőtött, a piac általában szerdán délelőtt a legolcsóbb.


Szponzorált hirdetések