Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Tudjon meg mindent a refluxról!

kategória: Gyomor- és bélproblémák


Megjelent a SpringMed Betegtájékoztató Könyvek sorozat új, kibővített kötete a refluxról, "Refluxbetegség - gyomorsav okozta bántalmak" címmel.
A betegségben körülbelül a lakosság 20 százaléka szenved. Gyomorégéssel, savtúltengéssel sokan nem fordulnak orvoshoz, pedig a betegség magától nem múlik el, és hosszútávon súlyos szövődményeket is okozhat. A kiadványból az érintettek megismerhetik a helyes életmódot, amelynek betartásával, valamint a kellő gyógyszerek kiválasztásával és rendszeres szedésével elérhető a tünetmentesség.
A könyv foglalkozik a reflux kialakulásával, okaival, a tünetekkel, a kezeléssel, a szövődményekkel.
A kiadvány két szerzője orvos.
Dr. Rosztóczy András a Szegedi Tudományegyetem I. sz. Belgyógyászati Klinikájának munkatársa, belgyógyász, gasztroenterológus. Tagja a Magyar Gasztroenterológiai és Kardiológiai Társaságoknak.
Prof. Dr. Wittmann Tibor szintén belgyógyász, gasztroenterológus, ő is a Szegedi Tudományegyetem I. Belgyógyászati Klinika egyetemi tanára. A Magyar Belgyógyász Társaság titkára.
A kiadvány megrendelhető az info@springmed.hu e-mail címen, a (06 1) 279-0527-es telefonszámon, vagy a (06 1) 279-0528-as fax számon.

2008.04.07 18:01:55

forrás: HáziPatika.com


Praktikák:

Mozgássorok

Mozgássorok
tovább

50plusz.hu Fórum

Szponzorált hirdetések