Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Termelői hetipiac nyílik a Parlamenttel szemben

kategória: Programajánló

Termelői piac nyílik a Vidékfejlesztési Minisztérium épületének árkádjai alatt június 29-én. A Vidék Mustra nevet viselő piac a tervek szerint késő őszig péntekenként reggel nyolctól délután hatig tart nyitva, és az ország minden területéről érkeznek majd a kiváló minőségű termékeket árusító kistermelők. Az árkádok alatt egyszerre több mint 50 termelő kínálhatja portékáit, a vásárlás előtt a vevők meg is kóstolhatják majd a kiszemelt termékeket.

A Vidék Mustrát a vidékfejlesztési tárca mellett a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége, a G-Mentor Kft. és a Média-Center szervezi. A rendezvénysorozat célja, hogy a vidék ételeit, értékeit folyamatosan bemutassa Budapesten a fővárosiaknak és az ide látogató turistáknak. A szervezők emlékeztetnek arra, hogy a magyar agrárgazdaság számára a legfontosabb a helyi és a hazai piac.

2012.06.28 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Táplálkozás

  Ételek, italok hatása a daganatos betegségek kialakulására és megelőzésére

  A rákos betegségek ismerete az ókorba nyúlik vissza. Már az ógörög gyógyító, Hippocrates is említést tett a daganatos betegségek és a táplálkozás összefüggéseiről. Kiemelte például a mandula rendszeres fogyasztásának jótékony szerepét.

  tovább

  Praktikák:

  Gyógynövénytár

  Gyógynövénytár
  tovább

  Tesztajánló

  Asztma-kontroll teszt

  Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


  Szponzorált hirdetések