Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Tavaszköszöntő Biokultúra Találkozó

kategória: Programajánló, Táplálkozás

Tizenkilencedik alkalommal kerül sor a Magyar Biokultúra Szövetség hagyományos tavaszi rendezvényére a Biokultúra Találkozóra. 2011. március 26-án, szombaton a Dél-alföldi Biokultúra Egyesület és a Békés és Környéke Biokultúra Közhasznú Egyesület ad otthont a találkozónak Békéscsabán, a Kőrösök Völgye Látogatóközpontban (Békéscsaba, Széchenyi Liget).

A rendezvény jó lehetőséget teremt a biogazdálkodást folytatók és az iránta érdeklődők találkozására, eszmecseréjére. A délelőtt folyamán az érdeklődők neves szakemberek színes, informáló előadásait hallgathatják meg a biodiverzitás, a biotermékek, a táplálkozás és a környezetvédelem kapcsolata, a fenntartható életmód témakörében. Az előadásokat követően kerül sor az Év Biogazdája és az Év Biogazdasága díj átadására, majd bográcsos bioételekből falatozhatnak a látogatók.

A délután az ismerkedés, tájékozódás jegyében zajlik. A rendezvény résztvevőinek lehetőségük lesz arra, hogy kérdéseiket személyesen tegyék fel szakembereknek, biogazdáknak. A helyszínen biogazdák kóstoltatják, árusítják portékáikat. A rendezvény látogatása ingyenes. A részletes program megtekinthető a www.biokultura.org, www.biorendezvenyek.hu weboldalakon.

2011.03.25 00:02:00

forrás: OS


Cikkajánló

Témakör: Lélek

A jó házasság fiatalít

Az életet meghosszabbító tényezők között a negyedik helyen, a házasságon kívüli szerelemtől való tartózkodás, ötödiken pedig a boldog házasság áll - írja Hufeland 1796-ban. Sajnálatos tény, hogy a házasság kezdi elveszíteni valódi értékét, tartalmát.

tovább

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!

50plusz.hu Fórum

Szponzorált hirdetések