Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Tavaszköszöntő Biokultúra Találkozó

kategória: Programajánló, Táplálkozás

Tizenkilencedik alkalommal kerül sor a Magyar Biokultúra Szövetség hagyományos tavaszi rendezvényére a Biokultúra Találkozóra. 2011. március 26-án, szombaton a Dél-alföldi Biokultúra Egyesület és a Békés és Környéke Biokultúra Közhasznú Egyesület ad otthont a találkozónak Békéscsabán, a Kőrösök Völgye Látogatóközpontban (Békéscsaba, Széchenyi Liget).

A rendezvény jó lehetőséget teremt a biogazdálkodást folytatók és az iránta érdeklődők találkozására, eszmecseréjére. A délelőtt folyamán az érdeklődők neves szakemberek színes, informáló előadásait hallgathatják meg a biodiverzitás, a biotermékek, a táplálkozás és a környezetvédelem kapcsolata, a fenntartható életmód témakörében. Az előadásokat követően kerül sor az Év Biogazdája és az Év Biogazdasága díj átadására, majd bográcsos bioételekből falatozhatnak a látogatók.

A délután az ismerkedés, tájékozódás jegyében zajlik. A rendezvény résztvevőinek lehetőségük lesz arra, hogy kérdéseiket személyesen tegyék fel szakembereknek, biogazdáknak. A helyszínen biogazdák kóstoltatják, árusítják portékáikat. A rendezvény látogatása ingyenes. A részletes program megtekinthető a www.biokultura.org, www.biorendezvenyek.hu weboldalakon.

2011.03.25 00:02:00

forrás: OS


Cikkajánló

Témakör: Aranyér

Aranyér: kis duzzanattól a súlyos szövődményekig

Kellemetlen, de nem veszélyes betegség az aranyér, ám nem árt odafigyelni rá és kezelni. Nem csupán a kellemetlen tünetek és a fájdalom miatt, de egy aranyeres krízis akár azonnali sebészi beavatkozást is követelhet.

tovább


Szponzorált hirdetések