Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Támasz a gyászban

kategória: Új termékek, szolgáltatások

Egy polgári búcsúztatóként dolgozó előadóművész, Mackó Mónika kezdeményezésére gyászfeldolgozást segítő, művészeten és terápián alapuló, térítésmentes önsegítő programsorozat indul Budapesten. A gyászolók közösségben, szakképzett pszichológus, Kökény Vera szakmai támogatásával dolgozza fel lépésről lépésre szeretteik elvesztését egy különleges temetkezési szolgáltatásokat nyújtó cég, a Lélekhajó Temetkezés barátságos, emberközpontú szalonjában.

A Lélekhajó Kegyeleti Klub célja, hogy a közös beszélgetések gyógyító erejének felerősítésével segítő kezet nyújtson a gyászfeldolgozás folyamatában, utat mutasson a gyászolóknak az élet kiegyensúlyozott folytatása, a lelki béke visszanyerése felé. A foglalkozásokra kortól függetlenül bárki jelentkezhet, aki elveszített egy különösen fontos személyt, és úgy érzi, egyedül nem tud megbirkózni a veszteség okozta fájdalommal.

Az összejöveteleken senkinek sem kell saját fájdalmát "idegenekkel" megosztania, ha nem szeretné. Az elmúlás témájához kapcsolódó művészeti alkotások, elsősorban versek és zenedarabok képezik az intuitív, közös beszélgetések kiindulópontját, így azoknak a résztvevőknek is megkönnyebbülést hoz a sorstársakkal való együttlét, akik a megszokottnál is zárkózottabbak és esetleg nehezebben nyílnak meg mások előtt.

A Lélekhajó Kegyeleti Klub életébe bármikor be lehet kapcsolódni. A találkozók foglalkozásai a gyászoló klubtagok számára térítésmentesek, de előzetes regisztrációhoz kötöttek.

2011.10.07 00:02:00

forrás: 50plusz


Tippek:

Minden évben ellenőriztesse vércukorszintjét. Még jobb, ha teljes vérképet csináltat.

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések