Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Szombattól: strandszezon

kategória: Programajánló

Szombaton kezdődik a budapesti strandszezon a Gellért, a Dagály és a Palatinus fürdők nyitásával. A Paskál, a Római és a pünkösdfürdői strand május 26-án, a csepeli és a csillaghegyi pedig június 2-án nyit. Kedvezményesen strandolhatnak mindennap a gyerekek, a diákok, a nyugdíjasok és a családok, szerdánként pedig mindenki.

A Budapesti Városüzemeltetési Központ tájékoztatása szerint a fővárosi strandfürdők különleges programokkal és szórakozási lehetőségekkel várják főként a gyerekeket és fiatalokat. A részben felújított Palatinuson a vendégek kipróbálhatják a szörfözést és a carisma nevű labdajátékot, péntekenként pedig latin partyn vehetnek részt. A Dagályon kosárlabda-, streetball- és strandröplabda-pálya mellett várhatóan akadálypálya és mászófal is lesz.

A tervek szerint idén is megrendezik a Strandok Éjszakáját, továbbá számos egyéb, zenés rendezvénnyel is készülnek a szezonra. A belépőjegyek 100-400 forinttal lesznek drágábbak, mint tavaly.

2012.04.28 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Cukorbetegség

  Cukorbetegség és más betegségek

  Diabétesz mellitusban, különösen rossz anyagcsere-helyzet esetén, gyakrabban lépnek fel fertőzések. Ilyenkor jól kezelt betegnél is felborulhat a szénhidrát-háztartás. Kezelt betegekben az anyagcsere-kisiklás leggyakoribb oka valamilyen fertőzés.

  tovább

  Praktikák:

  Mozgássorok

  Mozgássorok
  tovább

  Tesztajánló

  Asztma-kontroll teszt

  Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


  Szponzorált hirdetések