Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Szombattól: strandszezon

kategória: Programajánló

Szombaton kezdődik a budapesti strandszezon a Gellért, a Dagály és a Palatinus fürdők nyitásával. A Paskál, a Római és a pünkösdfürdői strand május 26-án, a csepeli és a csillaghegyi pedig június 2-án nyit. Kedvezményesen strandolhatnak mindennap a gyerekek, a diákok, a nyugdíjasok és a családok, szerdánként pedig mindenki.

A Budapesti Városüzemeltetési Központ tájékoztatása szerint a fővárosi strandfürdők különleges programokkal és szórakozási lehetőségekkel várják főként a gyerekeket és fiatalokat. A részben felújított Palatinuson a vendégek kipróbálhatják a szörfözést és a carisma nevű labdajátékot, péntekenként pedig latin partyn vehetnek részt. A Dagályon kosárlabda-, streetball- és strandröplabda-pálya mellett várhatóan akadálypálya és mászófal is lesz.

A tervek szerint idén is megrendezik a Strandok Éjszakáját, továbbá számos egyéb, zenés rendezvénnyel is készülnek a szezonra. A belépőjegyek 100-400 forinttal lesznek drágábbak, mint tavaly.

2012.04.28 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Lélek

  Agykontroll - életkontroll

  Rendelkezünk egy felmérhetetlen kapacitású, minden ember által alkotott gépnél érzékenyebb intelligenciájú komputerrel. Ez a csodálatos műszer az agy, amely mindenki rendelkezésére áll, de lehetőségeit csak elenyészően kis hatékonysággal használjuk ki.

  tovább

  Praktikák:

  VitaminABC

  VitaminABC
  tovább


  Szponzorált hirdetések