Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Szombattól: strandszezon

kategória: Programajánló

Szombaton kezdődik a budapesti strandszezon a Gellért, a Dagály és a Palatinus fürdők nyitásával. A Paskál, a Római és a pünkösdfürdői strand május 26-án, a csepeli és a csillaghegyi pedig június 2-án nyit. Kedvezményesen strandolhatnak mindennap a gyerekek, a diákok, a nyugdíjasok és a családok, szerdánként pedig mindenki.

A Budapesti Városüzemeltetési Központ tájékoztatása szerint a fővárosi strandfürdők különleges programokkal és szórakozási lehetőségekkel várják főként a gyerekeket és fiatalokat. A részben felújított Palatinuson a vendégek kipróbálhatják a szörfözést és a carisma nevű labdajátékot, péntekenként pedig latin partyn vehetnek részt. A Dagályon kosárlabda-, streetball- és strandröplabda-pálya mellett várhatóan akadálypálya és mászófal is lesz.

A tervek szerint idén is megrendezik a Strandok Éjszakáját, továbbá számos egyéb, zenés rendezvénnyel is készülnek a szezonra. A belépőjegyek 100-400 forinttal lesznek drágábbak, mint tavaly.

2012.04.28 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Tippek:

  Nyugodtabban alszunk, ha nincs túl meleg a hálószobában. Érdemes ezt a helyiséget egy kicsit kevésbé fűteni. Az ideális alvási hőmérséklet 16-18 C körül van. A programozható fűtéssel a felkelés idejére csinálhatunk picit melegebbet.

  Praktikák:

  Gyógynövénytár

  Gyógynövénytár
  tovább


  Szponzorált hirdetések