Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Szombaton irány a Millenáris! - Ingyenes szűrések Erős Antóniával

kategória: Celeb, Ingyenes szűrések, egészségnapok, Programajánló

Szombaton ér véget Erős Antónia Alapítványának országjáró programja, az ECSET (Egy CSEpp Teszt). A csaknem fél éves rendezvénysorozat utolsó állomása Budapest, ahol a szakemberek ingyenes egészségügyi szűrésekkel várják az érdeklődőket. A Millenáris Parkban ott lesz Erős Antónia is, aki családjával érkezik az eseményre.

Az Egy csepp figyelem Alapítvány májustól szeptemberig tartó programja alatt péntekről péntekre végiglátogatta az ország összes megyeszékhelyét, és felhívta az emberek figyelmét a rendszeres egészségügyi szűrések fontosságára. "Hónapokon át jártuk szakembereinkkel és szűrősátrainkkal az ország legnagyobb városait. Örömmel vettük, hogy olyan sok érdeklődő élt a szűrés lehetőségével, számításaink szerint csaknem tízezer ember látogatott el az Alapítvány 'egycseppes' sátraiba. Bízunk benne, hogy sok embert sikerült tudatosabb életvitelre és egészségének rendszeres ellenőriztetésére ösztönöznünk. Szeptember 18-án záró állomásunkra érkezünk, a budapesti Millenáris Parkban, a Jövő Házában állunk az érdeklődök rendelkezésére" - mondta Erős Antónia, aki azt is elárulta, hogy ikreivel látogat el az utolsó ECSET-re.

Mikor? Hol?

2010. szeptember 18. (szombat), 11-16 óra
Budapest, a Millenáris Park "B" épület (Jövő Háza)Az Alapítvány a szombati rendezvénnyel a Nők Lapja Egészség Szűrőnaphoz csatlakozott. Erős Antónia csapatával öt sátorban várja majd a látogatókat: vércukorszintet, koleszterint és vérnyomást lehet majd méretni, valamint a testösszetétel monitor segítségével kideríthető a testben lévő izom és zsír aránya. Ugyanitt lehetőség nyílik a rendszeresen ellenőrzött testmozgás egyik legnépszerűbb eszközével, a lépésszámlálóval való ismerkedésre is, és lesz melanómavizsgálat is.

Az Egy CSEpp Teszt eseményeire látogatók egyébként nem csak az egészségükért tettek az elmúlt hónapokban, hanem segítették városukat a "Legegészségesebb város" cím megszerzésében is. "Az eredményhirdetés november 14-én, a jubileumi V. Egy csepp Világnapon lesz Budapesten, a SYMA Csarnokban. A díjat a látogatók aktivitása és mért eredményeik alapján ítéljük oda, és már mi is izgatottan várjuk, hogy melyik megyeszékhely lakói büszkélkedhetnek azzal, hogy az ország legegészségesebb városában élnek" - nyilatkozta Erős Antónia.

2010.09.17 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések