Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Segítünk megőrizni lába egészséget - játsszon és nyerjen!

kategória: Egészségügyi tájékoztatás, Reumatológiai problémák, Új termékek, szolgáltatások

Ugye emlékszik még, milyen jó is volt gyermekkorában mezítláb szaladgálni? Szeretné újra felidézni ezt az érzést? Akkor ismerje meg a dr. Batz rollSTEP cipőket, amelyek szabadalmaztatott CrossControll szerkezete állandóan jótékonyan mozgásban tartja a lábat.

Olvassa el kiemelt rovatunk cikkeit, és néhány kérdés megválaszolásával nyerhet!
Három dr. Batz klumpát, illetve húsz talpbetétet sorsolunk ki a játék helyes megfejtői között.

Sokan nem is tudják, hogy ilyen-olyan láb- és hátfájdalmaikat, rossz körérzetüket esetleg a helytelen járás, illetve a károsodott talpszerkezet okozhatja. Érdemes tehát megragadni az alkalmat, és ha lehetőség van, számítógépes talpvizsgálatot kérni. A helyesen kiválasztott betét vagy cipő meglepően pozitív változásokat hozhat az Ön életében is.

A gördülő talpú cipők ma már nem számítanak újdonságnak a magyar piacon, de vajon tudja-e, hogy az egyes típusok más és más hatást fejtenek ki a lábra? Ismerkedjen meg tehát a Batz rollStep cipőivel!

2010.11.25 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Nevessen, sétáljon és fogyjon le!

Nincs biciklim! Az edzőterem messze van, kinéznek az alakom miatt. Futni sem bírok! Ugye ismerősek ezek a kifogások? De tudta, hogy gyaloglással, sétával is fogyhat? Videóinkon megnézheti, mit tanácsol az amerikai nagykövet és a magyar világbajnok futó.

tovább

Praktikák:

Mozgássorok

Mozgássorok
tovább

Tippek:

Nyugodtabban alszunk, ha nincs túl meleg a hálószobában. Érdemes ezt a helyiséget egy kicsit kevésbé fűteni. Az ideális alvási hőmérséklet 16-18 C körül van. A programozható fűtéssel a felkelés idejére csinálhatunk picit melegebbet.


Szponzorált hirdetések