Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Szeretetvár - V. Kulcsár Ildikó új könyve

kategória: Programajánló

Úgy képzelem a jól működő családot, mint az erős várat. Gyönyörű bástyákkal, tornyokkal, színes ablakokkal, vidáman lengedező zászlókkal es (persze) ijesztően mely árkokkal, levegőtlen pincékkel, sötét-titkos járatokkal. Utóbbiak nélkül nincs vár, gondok, viták, keserű pillanatok nélkül nincsen családi együttlét. Ám, ha a kötőanyag a szeretet, akkor e véges élet leg keservesebb pillanatait is át tudjuk vészelni. Igenis túléljük a gyerekeink gyakorta kibírhatatlan kamaszkorát, túléljük a különbözőségünkből adódó súrlódásokat, vitákat es veszekedéseket, fel tudjuk dolgozni az anyagi gondjainkat anélkül, hogy belerokkannánk. Szóval együtt erősebben és magabiztosabban lavírozunk a csapdák, gödrök, tragédiák útvesztőiben.
Így kezdődik V. Kulcsár Ildikónak, az 50plusz.hu állandó szerzőjének frissen megjelent nyolcadik könyve, a Szeretetvár, melyet ajánl "mindazoknak, akik gyerekként, szülőként, nagyszülőként sokat tévednek-hibáznak, mégis (mindig) talpra állnak. Mert örömben, bajban, fájdalomban - sikerben, kudarcban, feltápászkodásban - társuk marad: a szeretet!"
Ajánljuk mi is.

2011.12.12 00:02:00

forrás: 50plusz

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Praktikák:

  Mozgássorok

  Mozgássorok
  tovább

  Tippek:

  Fordítson gondot arra, hogy hajmosás után alaposan szárítsa meg a fejbőrét. A vizesen maradt bőrfelszín kedvez a korpás fejbőr kialakulásának


  Szponzorált hirdetések