Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Százhalombattaiak, budapestiek - itt lesz ingyenes vércukormérés

kategória: Diabétesz, Egészségügyi tájékoztatás, Jótékonyság, társadalmi felelősségvállalás, Koleszterin, Magas vérnyomás

Ingyenes vércukorszint-mérésre várják az érdeklődőket szeptember 27-én szombaton Százhalombattán a Városkapu Üzletház egészségnapján, szeptember 28-án vasárnap pedig a Városligetben a Szívünk Napja rendezvényen.


Az Erős Antónia által létrehozott Egy csepp figyelem Alapítvány szakemberei a Százhalombattai Városkapu Üzletházban délelőtt 10 és délután 2 óra között tartanak vércukorszint- és vérnyomásmérést, testösszetétel monitorozást, lesz kint egy mobil EKG, és ingyenes tanácsadás.

Vasárnap a budapesti Városligetbe egész napos rendezvényre várják az érdeklődőket a Szívünk Napja alkalmából. Számos egészségügyi szűrés mellett ingyenes vércukorszint mérést biztosít az Egy csepp figyelem Alapítvány is Erős Antónia vezetésével.

A méréseknek az a célja, hogy felhívják a figyelmet a krónikus betegségekre, azok gyakoriságára, megelőzésére és korai felismerésére. Akinek a rendezvényeken a normálistól eltérőek az értékei, annak azt javasolják, hogy forduljon mielőbb orvoshoz.
"Hétvégén is szánjon egy csepp figyelmet egészségére!" - hívja fel közleményében a figyelmet az Egy csepp figyelem Alapítvány.

2008.09.25 15:59:34

forrás: HáziPatika.com


Praktikák:

VitaminABC

VitaminABC
tovább

Tippek:

Ha egészséges háttal és derékkal élhetünk, a súlyos dolgokat akkor is egyenes háttal guggolásból emeljük föl, és ne hajlott háttal.


Szponzorált hirdetések