Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Szavazzon az év legjobb kórházára!

kategória: Egészségügyi tájékoztatás

A 2005. szeptember elejétől december 31-ig tartó szavazáson Magyarország összes állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő kórháza és klinikája várja a támogató szavazatokat. A kórházakat öt kategóriában, egytől ötig terjedő skálán lehet értékelni, ahol 1-es a legrosszabb, 5-ös a legjobb osztályzat.

Kategóriák:

- Orvos-szakmai ellátás
- Ápoló- és szakszemélyzet
- Kórházi infrastruktúra
- Ellátás
- Környezet és tisztaság

Mondja el véleményét!
A számszerű értékelés mellett, úgy érezzük, hogy hasznos és tanulságos lehet, ha a látogatók szóban, részletesen is kifejthetik véleményüket, élményeiket egy-egy adott kórházzal kapcsolatban. Erre ad lehetőséget a minden kórház számára létrehozott úgynevezett virtuális üzenőfal, ahol a többi hozzászólóétól megkülönböztetett formában az adott kórház vezetésének, orvosainak is lehetőséget biztosítunk, hogy amennyiben szükségét érzik, reflektálhassanak az olvasói hozzászólásokra.

Médiatár főoldal
videó

Hogyan kell szavazni "Az év kórházára"?

Hogyan kell szavazni "Az év kórházára"?

Ossza meg másokkal, szavazzon, és vegyen részt a HáziPatika.com Az év kórháza választásán!

Értékes díjak a legjobbaknak.
A hazai egészségügy helyzetének ismeretében az intézményeket szeretnénk az erkölcsi elismerés mellett olyan díjjal is támogatni, amely az ott dolgozók mindennapi munkáját segíti. A januárban tartandó eredményhirdetésen a nyerteseket értékes díjakkal jutalmazzuk, és az öt kategória győztese mellett kihirdetjük az abszolút győztest, amely intézmény egy évig viselheti a megtisztelő - és reményeink szerint rangos elismeréssel járó - HáziPatika.com "Az év kórháza 2005." címet.

Bízunk abban, hogy a díj új lendületet adhat a hazai kórházaknak, és hozzájárul az egészségügyi dolgozók megbecsülésének növeléséhez.

A szavazáshoz "NEM emeltdíjas", tehát normál SMS-t kell küldeni - ennek ára szolgáltatónként különböző, de általában 10-30 forint között van.

2009.11.25 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Tippek:

Egészségtelen csak egy kávéval kezdeni a napot. Serkenti a gyomorsav termelését, károsítja a gyomrot, hosszabb távon akár gyomorfekélyhez is vezethet. Legalább tejet öntsünk hozzá.

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések