Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Stimulálják a bőrt - szép arc klimax után is!

kategória: Bőrgyógyászat, Öregedés, Változókor

Arcszobrász krém segíti a menopauzán átesett nők szépségápolását a Vichy Laboratoires jóvoltából.
A növekedési faktoroknak köszönhetően most már lehetséges laboratóriumi körülmények között rekonstruálni a bőrt. A növekedési faktorok olyan esszenciális proteinek, amelyek a bőr által termelődnek. A növekedési faktorokban gazdag bőrszövet: tömör, minőségi bőrszövet.

A Vichy kifejlesztette a NeOvadiol Gf Bőrtömörséget adó arcszobrász krémet Proteic Gf -fel + Pro-Xylane-nal.
Ez a termék egy egyedülálló felfedezésen és egy 30 éven keresztül tartó bőrszöveti kutatáson alapul és a menopauzával kapcsolatba hozható bőröregedés, (bőrtömörség- és szerkezetvesztés, illetve bőrszárazság) esetére ajánlják.

A speciális krém tartalmazza az új generációs, Proteic Gf+Pro-Xylane-t, amely megerősíti a bőr úgynevezett barrier funkcióját, a bőr nedvességgel feltöltöttebb lesz, és úgy tűnik, mintha állománya tömörebb lenne.
A Proteic Gf egy növényi proteinekben gazdag természetes hatóanyag, amely stimulálja a növekedési faktorok felépítését.
A Pro-Xylane a legismertebb bőrtömörséget adó aktív hatóanyag, amely helyreállítja a bőrszövetet és aktivizálja a növekedési faktorokat.

A készítmény hatására finomabb állvonal, tónusosabb nyak, jobban kirajzolódó orcák rajzolódnak ki. Rendkívüli textúrájának köszönhetően már az első használat után a bőr puhább lesz és kellemesebb érzést biztosít. Finom, nem zsíros, nem ragadós krém.

A menopauza által okozott bőröregedés különféleképpen jelentkezik az arcbőr egyes részein.
Ez - a szárazság és a bőr tömörségének vesztésén túl-, a támasztó szövetek hirtelen leépülése következtében a bőr felszínén 3 helyen jelenik meg: orcák, állvonal, nyak.
Az egész arc veszt fiatalkori szerkezetéből, arányaiból.

A krémek kizárólag gyógyszertárban kaphatóak, a NeOvadiol Gf bőrtömörséget adó arcszobrász nappali arckrém normál-kombinált, illetve száraz-nagyon száraz bőrre 7799 Ft, a NeOvadiol Gf bőrtömörséget adó arcszobrász éjszakai arckrém ajánlott fogyasztói ára pedig 8329 Ft.

2009.10.08 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Az oszteoporózis kialakulása, tünetei, kezelése

A kór nevének jelentése: porózus, lyukacsos, üreges csont. A változókorban minden harmadik nő és az időskorúak jelentős része szenved ebben a betegségben. Nőknél négyszer gyakoribb mint férfiaknál. De nem csak a nőket és az idősebb korosztályt fenyegeti.

tovább

50plusz.hu Fórum

Szponzorált hirdetések