Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Som Lajos új együttese a Storm

kategória: Programajánló

Újra aktívan zenél Som Lajos, a Tűzkerék, a Neoton, a Taurus, a Piramis és a Senator egykori basszusgitárosa: a 63 éves zenész bemutatta új együttesét, a Stormot, amelyben a magyar rocktörténet két másik neves szereplője) is játszik: Slamovits István a gitáros (ex-Edda) és Szakács László a dobos (ex-HBB).

Som Lajos a Senator 1987-es feloszlása óta nagyon ritkán hallatott magáról mint zenész. Bár 1992-ben és 2006-ban fellépett a Piramis visszatérő koncertjein, 2006-ban már csak epizódszerepet kapott, a sajtóban rossz egészségi állapotáról, alkoholizmusáról lehetett olvasni. Most azonban sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Storm néven elindul új zenekara, amelyben rajta, Slamovitson és Szakácson kívül Csákvári László, a Room Service elnevezésű Bryan Adams tribute zenekar tagja énekel és gitározik, Laki Zoltán (ex-Gesarol, Vastaghúros Swetter) pedig billentyűs hangszereken játszik.

"A Stormot türelemmel fogjuk felépíteni, lépésről lépésre haladunk előre, valószínűleg előbb készítünk lemezt, és csak utána mutatjuk meg magunkat élőben. Rajtam nem fog múlni. Itt nem kell korbácsos ember, mindenki tudja, mit akar. A Storm egy igazságtevő zenekar lesz, megmutatjuk, hogy mit érünk" - mondta Som Lajos.

A sajtótájékoztatón az érdeklődők között ott volt Závodi János, a Piramis (jelenleg Piramis Plusz) gitárosa is. "Borzasztóan örülök, hogy Lajos megint belevágott a zenélésbe. Végre jól néz ki, sok sikert kívánok neki. Még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a jövőben újra együtt játsszunk" - mondta.

2011.09.02 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Egészség

  Mennyi lesz a nyugdíja? Számoljunk együtt!

  Ha közeledik a nyugdíjas korhoz, biztosan sokszor eszébe jut, vajon nem éri-e kellemetlen meglepetés a nyugdíjának megállapításakor. Bár nem egyszerű a járandóság kiszámítása, nagyjából érdemes utánagondolni, mit várhat.

  tovább

  Tippek:

  A sport és testedzés a legjobb immunrendszer-erősítő! Mozogjon rendszeresen! Csak arra ügyeljen, hogy megizzadt állapotban ne menjen hidegre, és vegyen magára pulóvert, míg lehűl! Még jobb egy meleg zuhanyozás!


  Szponzorált hirdetések