Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Sikeres nő? Létezik ilyen, és tanulható!

kategória: Gondolta volna?, Pszichológia, Stressz, Új termékek, szolgáltatások

Csapdák és útvesztők nehezítik a karrierre vágyó nők dolgát, melyekbe könnyű beleesni, de melyekből ki is lehet jutni - mondja Joó Zsuzsa, a diplomás nők karrier-tanácsadója, a HáziPatika.com legújabb szakértője.
Business és management coach-ként egyéni tanácsadásokon és tréningeken kínál megoldásokat a nehéz helyzetekre.

Joó Zsuzsa 4 éve foglalkozik karrier-tanácsadással, azt is kutatja, hogy miként tudják összeegyeztetni a nők munkájukat a családi élettel, hogyan élik meg sikereiket, sikertelenségeiket.
Kiemelten támogatja a nők önismereti törekvéseit, hiszen a női munkavállalóknak gyakran gondot okoz az önbizalom megszerzése, az önérvényesítés.

Tréningjein azt is megtudhatják, hogy a nők milyen tulajdonságaikat tudják bevetni karrierépítésben, milyen hibákat követnek el, hogyan juthatnak felfelé a szamárlétrán, miként vívhatják ki a férfiak elismerését.

Saját tapasztalatait is feldolgozva vállalkozónőket képez, és alelnöke a NőTárs Alapítványnak.

Segít abban, hogy állásinterjún miként lehet a legtöbbet kihozni egy adott szituációból, mi kerüljön bele egy női életrajzba és mi ne, hogyan készüljön fel valaki az állásinterjúra, miként válaszoljon a "rázós" kérdésekre.
Honlapján azt írja, hogy célja, erőt adni a nőknek, bízzanak magukban, és találják meg azt a tudást, amely segítségével nőisséget is megőrizve kiteljesíthetik magukat a munkában, és közben a magánéletük se sérüljön meg.
Oldalunkon közvetlenül is tehet fel kérdést Joó Zsuzsannának!

Kéky Kira

2008.10.14 08:37:03

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Lélek

Lelki béke, testi egészség

El tudja képzelni magáról, hogy lótuszülésbe helyezkedik a földön egy párnán, behunyja a szemét, a légzése lelassul, és tisztán és elnyújtva ismétli az "Om" szótagot? Ha olyan tisztelettel tekint a testére, mint a lélek templomára, akkor kezdheti is.

tovább

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések