Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Sétáljon együtt Monspart Saroltával!

kategória: Egészségügyi tájékoztatás, Öregedés, Programajánló

Gyalogló programot rendeznek Monspart Sarolta részvételével március 31-én kedden a budapesti, Margitszigeti Atlétikai Centrumnál 9 órától.

Az idősödők, valamint a bármely korú, kezdő testedző emberek esetében az egyik megfelelő sportmozgás, a gyaloglás - hívják fel a figyelmet meghívójukban az OEFI szakemberei. A rendezvénysorozat célcsoportjai elsősorban a nyugdíjas "idősemberek", illetve a nagyszülőkön keresztül a legfiatalabb korosztály, akik elkísérhetik őket a gyaloglásra. Természetesen a szülők, tehát a középkorú korosztály tagjait is várják.

A test is tőke! címmel mond mesét az idősebbeknek Monspart Sarolta világbajnok tájfutó, az OEFI munkatársa, majd közös bemelegítés jön, és 10 órakor elrajtol a 3 km-es, és 5 km-es gyaloglás rajtja.

A gyaloglás előtt és után az OEFI szakembereinek segítségével testtömegindex-számítás, testzsírszázalék-mérés, életmód-tanácsadás lesz.
A részvétel mindenki számára ingyenes.

Az Országos Egészségfejlesztési Intézet Életmód Osztálya három helyszínen, három időpontban szervezte meg a gyalogló programot 2009 tavaszán, Budapesten kívül Győrött rendeztek ilyen sétát, és április 4-én szombaton pedig Szerencs - Fürdőkert/Várkert lesz a helyszíne, reggel 9 órától.

Ezt a hármas programot többek között az Önkormányzati Minisztérium "Sportoló Nemzet" pályázata is segíti.

2009.03.30 11:02:23

forrás: HáziPatika.com


Tippek:

Nem mindenkinek és mindig sikerül fogait teljesen megtisztítani pusztán fogkefével. A fogközökből naponta érdemes eltávolítani az ételmaradékot a drogériákban kapható fogselyemmel.

Praktikák:

VitaminABC

VitaminABC
tovább


Szponzorált hirdetések