Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Sétálj az egészségedért a Margit-szigeten!

kategória: Celeb, Egészségügyi tájékoztatás, Elhízás, Jótékonyság, társadalmi felelősségvállalás

Az Egyesült Államok magyarországi nagykövetével, Monspart Sarolta világbajnok futóval és az Elhízástudományi Társaság elnökével lehet közösen sétálni az elhízás ellen szombaton 10 órától a Margit-szigeten.

A program a Margit-szigeti Danubius Grand Hotel előtti szabad területről indul, és minden érdeklődő bekapcsolódhat.

A kezdeményezés célja, hogy felhívja a figyelmet: az elhízás a 21. század egyik legnagyobb egészségügyi kihívása.
Kezelése már nem esztétikai vagy kozmetikai kérdés, hanem társadalmi elvárás. Az 1980-as évek óta sok európai országban háromszorosára nőtt a felnőttkori elhízás előfordulása, és e betegség hasonlóan magas arányban érinti a gyerekeket is.

A "Sétálj az egészségedért" program a Magyar Elhízástudományi Társaság és az Országos Egészségfejlesztési Intézet közös rendezésében, a Szív- és érrendszeri betegségek megelőző program obezitás alprogramjának keretében valósul meg.

2008.05.09 08:58:48

forrás: HáziPatika.com/Kéky Kira


Cikkajánló

Témakör: Potenciazavar

Az erekció biológiája

Az erekcióhoz szükséges biokémiai láncreakció felfedezésével lehetőség nyílt a merevedési zavarok gyógyszeres kezelésére. A rafinált megoldás megértéséhez pillantsunk be a szövetek mélyén zajló folyamatokba.

tovább

Praktikák:

Gyógynövénytár

Gyógynövénytár
tovább

Tippek:

Ha egészséges háttal és derékkal élhetünk, a súlyos dolgokat akkor is egyenes háttal guggolásból emeljük föl, és ne hajlott háttal.


Szponzorált hirdetések