Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Sejtkutatás és őssejtek - ingyenes előadás Óbudán

kategória: Őssejt, Programajánló

Dr. Kellermayer Miklós sejtkutató, az orvostudományok doktora tart előadást az Óbudai San Marco Szabadegyetemen 2010. június 14 én (hétfőn) 18 órai kezdettel "Gyógyítsatok! - Tudomány és istenhit" címmel.

Fontos

Helyszín: Óbudai Kulturális Központ
1032 Budapest, San Marco u.81.
A belépés díjtalan.


Napjaink egyik legizgalmasabb területe a tudományban az emberi sejtkutatás - különösen az őssejt-kutatás lehetőségei és klónozás etikai problémái.
Kellermayer professzor több mint négy évtizede kutatja az élő sejt szerkezetét. Tavaly elnyerte a Príma díjat a magyar tudomány kategóriában. Az Egyesült Államokat is többször megjárt kutatóorvos nevét a tudományos berkeken kívül közéleti szerepvállalásainak, valamint mély istenhitéről is valló könyveinek köszönhetően is sokan ismerhetik.

Kellermayer professzor előadását kötetlen beszélgetés követi, minden megjelent hozzászólhat a témához, illetve kérdéseket intézhet az előadóhoz.

Az előadást a Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Kft. és a San Marco Alapítvány szervezi.

2010.06.12 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Megelőzhető az újbóli csonttörés!

Sokan nem élik túl a csonttörést - szeretett, kedves idős rokonainkat, szomszédainkat veszíthetjük el amiatt, hogy nem ismerték fel időben a csontritkulásukat. Tudja meg, mit mond az orvos a megelőzésről, kezelésről!

tovább

Tippek:

A fájdalomcsillapítás orvosi szakértelmet igényel, és elfedhet fontos tüneteket, ezért szomszédtól, ismerőstől csak abban az esetben fogadjon el ajánlott gyógyszert, ha ismeri, és orvosa egyetértésével használta már!


Szponzorált hirdetések