Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Sejtkutatás és őssejtek - ingyenes előadás Óbudán

kategória: Őssejt, Programajánló

Dr. Kellermayer Miklós sejtkutató, az orvostudományok doktora tart előadást az Óbudai San Marco Szabadegyetemen 2010. június 14 én (hétfőn) 18 órai kezdettel "Gyógyítsatok! - Tudomány és istenhit" címmel.

Fontos

Helyszín: Óbudai Kulturális Központ
1032 Budapest, San Marco u.81.
A belépés díjtalan.


Napjaink egyik legizgalmasabb területe a tudományban az emberi sejtkutatás - különösen az őssejt-kutatás lehetőségei és klónozás etikai problémái.
Kellermayer professzor több mint négy évtizede kutatja az élő sejt szerkezetét. Tavaly elnyerte a Príma díjat a magyar tudomány kategóriában. Az Egyesült Államokat is többször megjárt kutatóorvos nevét a tudományos berkeken kívül közéleti szerepvállalásainak, valamint mély istenhitéről is valló könyveinek köszönhetően is sokan ismerhetik.

Kellermayer professzor előadását kötetlen beszélgetés követi, minden megjelent hozzászólhat a témához, illetve kérdéseket intézhet az előadóhoz.

Az előadást a Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Kft. és a San Marco Alapítvány szervezi.

2010.06.12 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Táplálkozás

Kalcium - a sokoldalú elem

A kalcium az emberi test számára elengedhetetlenül fontos ásványi anyag, többek között csontjaink fő alkotója. A kalcium sok más életfunkció számára is nélkülözhetetlen: nem működne nélküle a szívizomzat, az immunrendszer és nem alvadna meg a vérünk...

tovább

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!

Praktikák:

Étrendminták

Étrendminták
tovább


Szponzorált hirdetések