Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Segítség a gyász feldolgozásában – tanfolyam

kategória: Programajánló, Pszichológia

Gyászolókkal foglalkozó professzionális segítők számára indít tanfolyamot a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézete és a Napfogyatkozás Egyesület.

A 'Pszichoterápiás lehetőségek a gyász feldolgozásának elősegítésében" című továbbképzés 20 órás, az előadások 2 napig tartanak Szó lesz a többi között a komplikált gyászról, családterápiáról, a gyászolók hipnoterápiájáról, pszichodramatikus módszerekről.
A rendezvényt november 21-22-én, péntek-szombati napon tartják a budapesti Hospice Házban, (1032 Budapest, Kenyeres u. 18-22.)
A részvételi díj 15.000 Ft. A továbbképzés 25 kreditpontot ér. (A képzés orvosok és klinikai szakpszichológusok számára akkreditált, "kötelezően választható" besorolású tanfolyam.)

A tanfolyam a "Veszteségek feldolgozása" című képzés önállóan is választható modulja. A jelentkezési lap letölthető a
www.magtud.sote.hu, valamint a www.gyaszolok.hu oldalakról, a részvételi szándékot a jelentkezési lap visszaküldésével kell jelezni az alábbi email címen: pilljan@net.sote.hu címre.

Jelentkezési határidő: 2008. november 10.

2008.11.08 17:13:25

forrás: HáziPatika.com


Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések